Xerox проведе семинар в София за представяне на софтуерни продукти и крайни решения за офиса

Софтуерни продукти и решения на Xerox за оптимизиране на работата в офиса, свързана с печата, копирането, сканирането и управлението на документи, бяха представени на 30 септември 2015г. в София пред партньорски фирми на Xerox в България.

Специален гост и лектор на семинара бе Мохамед Елбахрауи, Мениджър софтуерни решения на Xerox за Близкия Изток и Африка, който постави акцент върху включването на мултифункционалните устройства в процеса на цифровизация на документите, правилното им управление и използването им за реализацията на поставените от всяка компания цели като разрастване на бизнеса и увеличаване на капитализацията. В изложението си Мохамед Елбахрауи представи предложението на Xerox, базирано на множество продукти – собствени разработки, ОЕМ и продукти на партньорски компании.

Решенията, които бяха разгледани, са свързани с основните работни процеси за управление на документ, базирани на платформата Xerox® ConnectKey® . Xerox® ConnectKey® дава възможност за създаване на собствени приложения, разработки и свързаност с всички бизнес приложения в облака. Приложенията разширяват функционалните възможности на обикновения печат към използване на устройствата за цифровизация на документи, включването им в работни процеси, добавяне на мета данни към електронните документи и директното им записване в CRM, ERM, DMS, счетоводни системи и други основни за управление на бизнеса системи. По&#x
43A;азана бе и цялостната интеграция на платформата Xerox® ConnectKey® с "облака" като инфраструктура и софтуер като услуга.

В рамките на събитието беше акцентирано върху инструментите за бърза и лесна разработка на персонални приложения, с използването на Xerox App Studio, както и сканиране с използване на мобилно устройство – удобства, които Xerox дава на служителите в компаниите, използващи личните си мобилни устройства, реализиращи изцяло концепцията Bring your own device (BYOD). Дискутирани бяха и последните версии на решенията за алтернативен начин за печат – мобилни решения на Xerox за печат в корпоративна среда и за малък и среден бизнес.

По време на семинара Xerox официално представи продуктовото портфолио на Nuance и стартира продажбите на портфолиото на българския пазар през партньорската си мрежа. Официален гост от страна на Nuance беше Марчин Санечки, Мениджър за Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка, който разгледа в детайли продуктите, които са фокус за българския пазар – Nuance Equitrac за цялостно управление на печата в офиса и реализацията на AAA (Authorization, Authentication, Accounting) и продукт eCopy, насочен към заместване на хартиените с електронни документи и трансформация на налични хартиени документи в електронни документи.

В заключение г-н Мохамед Елбахрауи, Мениджър софтуерни решения на Xerox за Близкия Изток и Африка, изтъкна значимата ролята на партньорската мрежа на Xerox в България за реализиране на цялостни решения и софтуерни продукт&
#x438; в офиса.