Xerox е лидер в управляемите печатни услуги според InfoTrends и доставя най-разнообразните MPS услуги на пазара

София, 7 април, 2015 Xerox (NYSE: XRX) е лидер в управляемите печатни услуги (MPS) според току-що излезлия доклад на InfoTrends „Управляема IT инфраструктура: управляеми печатни услуги“.

Според компанията, „Xerox е водещ доставчик на MPS, заради най-разнообразните MPS услуги, които предлага на пазара. Изгражда програма за MPS, която много точно разграничава потребителите в различните бизнес индустрии и различните по големина организации. Компанията продължава да е новатор в сферата на управляемите печатни услуги и да ги опростява, посредством автоматизиране на повечето функции за наблюдение и отчетност.“

„Лидерската ни позиция онагледява стойността, която предлаганите управляеми печатни услуги от ново поколение дават на пазара в посока на автоматизация на работните потоци, сигурност, мобилност и устойчивост,“ сподели Майк Фелдман, президент на Large Enterprise Operations, Xerox. „Нашите възможности свързват хартиения и дигиталния свят, за да могат компаниите да извлекат максималното от съдържанието и информацията си по възможно най-продуктивния начин.”

Програмата на Xerox „Next Generation MPS“ има три основни етапа – оценка и оптимизация; сигурност и интеграция; автоматизация и опростяване. Предлагането на услуги на всеки един от етапите помага на големи и малки компании да работят по-интелигентно, да подобрят производителнстта си, да се свързват с клиентите си по-бързо, и използват информацията си така, че да повишат биз&#x43
D;ес резултатите си. Накратко, MPS на Xerox управляват документния цикъл на организацията и проактивно помагат на клиентите да се справят с проблемите, свързани с печата и да се съсредоточат върху същинските си задължения.

Докладът посочва, че партньорствата на компанията с Hyland Software и Datawatch спомагат да бъдат диферинцирани MPS услугите , както и периферните софтуерни решения и обслужване. Документът отбелязва как CompleteView™ Pro на Xerox може да визуализира една цялостна печатна среда и поддържа работния поток и анализ на документните процеси.”

-XXX-

1InfoTrends Managed IT Infrastructure: Managed Print Services, март, 2015

За Xerox
Xerox (NYSE: XRX) e глобалният лидер в бизнес процесите и управлението на технологии и документи. Компанията помага на организациите да преобразуват начина, по който управляват бизнес процесите и информацията си. Централата на компанията в Норуолк, Кънектикът, предлага бизнес услуги, печатно оборудване, хардуерни и софтуерни технологии за управление на информация – от данни до документи. Екипът на Xerox включва повече от 140 000 служители, а бизнесът ни се случва в над 180 страни.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Xerox България развива и цялостното управление на ко&
#x43C;плексни проекти за управление на документния поток и печата, както и оптимизация на документни процеси в посока спестяване на разходи, подобряване на ефектите върху околната среда, печат от мобилни платформи, подобряване на информационната сигурност и автоматизация, с използването на последните иновации в световен мащаб.

Още информация за Xerox България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria

Информация за Xerox: http://www.xerox.com, http://news.xerox.com или http://www.realbusiness.com, http://www.xerox.com/investor.

Контакти:
Ваня Василева, Маркетинг мениджър & Продуктов мениджър А4, Xerox България и Източна Европа, тел: 02/460 69 11, Vanya.Vassileva@xerox.com

Детелина Христова, PR Manager, One To One, тел: 0888 455656, info@1to1.bg

XEROX®, XEROX and Design® са запазени марки на Xerox в Съединените Щати и/или други държави.