Инструмент на Xerox помага на служителите да отпечатват по-малко, защитават и използват по-интелигентно информацията

София, 23 март, 2015 – Новият инструмент на Xerox „Дигитални алтернативи“ помага на бизнеса да се придвижи към по-дигитализирана работна среда, в която не присъства хартия. Решението се поддържа от съвременните мобилни устройства и дава възможност да бъдат изпълнявани множество задачи посредством едно единствено приложение, без да е нужна хартия.

„Да отпечатваме по-малко означава не само да използваме по-малко хартия – става дума за това, да работим по-интелигентно, да подобрим производителността, да се свързваме по-бързо с клиентите си и използваме данни, за да подкрепим бизнеса,” казва Майк Фелдман, президент на Large Enterprise Operations, Xerox. „На пръв поглед звучи парадоксално точно ние да призовем „отпечатвайте по-малко“, но ние свързваме дигиталния и хартиения свят, за да подпомогнем бизнеса в разбирането му как по-интелигентно да защитава и използва информацията.“

Разделението между хартия и безхартиени носители отпада
Xerox’s Digital Alternatives е технология за десктоп и мобилни устройства, която автоматизира базирани на хартия работни потоци, които съществуват в големи организации. Потребителите лесно могат да подписват, коментират, споделят, запазват и четат документи под един интерфейс. Няма нужда да се отпечатват документи, конвертират файлове или непрестанно да се прескача между различни програми и дигитални версии – спестява се време и се печели ефективност.

Сигурният, ин&#
x442;уитивен интерфейс е приложим на персонални, базирани на Microsoft Windows компютри и Apple iPad таблети. Тъй като работното място вече не е фиксирано физически, Xerox Digital Alternatives синхронизира автоматично документи на лични устройства, за да бъдат ползвани от разстояние.

Анализ на документните процеси в реално време предоставя ценни съвети за това, как компаниите да управляват преминаването си от базирана на хартия към дигитална работна среда.

С инструмента Xerox Digital Alternatives потребителите могат:

  • Да изпълняват своята работа без заплаха за сигурността и опростят процесите, базирани на хартия
  • Да си сътрудничат в реално време чрез възможността за споделяне
  • Да синхронизират автоматично задачите си на всякакъв вид лични устройства
  • Да останат продуктивни далеч от офиса, дори когато работят извън мрежа

Така бизнесът отключва капитала на познанието – тристъпковият подход на Xerox за мобилните печатни услуги, свързани с достъп и оптимизация, сигурност и интегрираност, и автоматизация и опростеност – помага на клиентите на компанията да управляват своите информационни нужди по-ефективно.

За Xerox
Xerox (NYSE: XRX) e глобалният лидер в бизнес процесите и управлението на технологии и документи. Компанията помага на организациите да преобразуват начина, по който управляват бизнес процесите и информацията си. Централата на компанията в Норуолк, Кънектикът, предлага бизнес услуги, печатно оборудване, хардуерни
и софтуерни технологии за управление на информация – от данни до документи. Екипът на Xerox включва повече от 140 000 служители, а бизнесът ни се случва в над 180 страни.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Xerox България развива и цялостното управление на комплексни проекти за управление на документния поток и печата, както и оптимизация на документни процеси в посока спестяване на разходи, подобряване на ефектите върху околната среда, печат от мобилни платформи, подобряване на информационната сигурност и автоматизация, с използването на последните иновации в световен мащаб.

Още информация за Xerox България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria

Информация за Xerox: http://www.xerox.com, http://news.xerox.com или http://www.realbusiness.com, http://www.xerox.com/investor.

Контакти:
Ваня Василева, Маркетинг мениджър & Продуктов мениджър А4, Xerox България и Източна Европа, тел: 02/460 69 11, Vanya.Vassileva@xerox.com

Детелина Христова, PR Manager, One To One, тел: 0888 455656, info@1to1.bg

XEROX®, XEROX and Design® са запазени марки на Xerox в Съединените Щати и/или други държави.