С новите устройства на Xerox отпечатването от смартфон, таблет или лаптоп е лесна работа

София, 19 март, 2015 Офис служителите често разчитат на мобилни устройства, за да свършат работата си и очакват да могат да отпечатват през целия ден, независимо, дали работят от бюрото си, по време на конференция, от залата за почивка или от дома си. Въпреки това, скорошно проучване на IDC1 показа, че само половината от потребителите на мобилни устройства имат възможност да отпечатват от тях в рамките на собствената си компания, а само една трета – „в движение“. Новите устройства на Xerox опростяват процеса така, че специалистите могат да отпечатват по всяко време, от всяка точка и всяко мобилно устройство.

Заради лесните си настройки, цветните принтери Xerox Phaser® 6020/6022 и мултифункционалните устройства WorkCentre® 6025/6027 могат да бъдат изключително бързо инсталирани и приведени в действие. Те са лесни за употреба, дори за офиси без IT екипи на място и предлагат ярки изображения, характерни за по-големите и по-скъпи машини.

Потребителите могат да отпечатват имейли, снимки и офис документи от устройствата, които ползват ежедневно – лаптопи, таблети и смартфони. Вградените възможности за защита и Wi-Fi на машините улесняват избора на мястото им в офиса. Wi-Fi Direct, Apple AirPrint и Google Cloud Print2 улесняват печата, без да се налага да бъдат сваляни и инсталирани приложения или драйвери за печат.

Phaser 6020/6022 и WorkCentre 6025/6027 предлагат функции за опростени, безжични настройки, които спестяват време. В драйвера на устройствата е включена функционално
ст Paper Setup Navigator, с чиято помощ потребителите избират стъпка по стъпка типа и размера хартия, която е необходима за изпълнение на задачата (вкл. пликове, картички, етикети и рециклирана хартия). Така се елиминира загубата на време, излишни предположения, опити и грешки при избор на хартията.

Капацитетът за хартия на четирите устройства – до 150 листа (основна тава), с тегло от 60 до163 gsm. WorkCentre 6027 се предлага с тава за директно подаване: 15 листа, което спестява време при копиране, изпращане на факс и сканиране на документи от повече страници.

Подобрената производителност за малкия офис включва:

  • По-висока скорост – Phaser 6022 и WorkCentre 6027 отпечатват 18 стр./мин. при цветен и черно-бял печат.
  • Големият и интуитивен тачскрийн на WorkCentre 6027 опростява навигацията през всички възможности на устройството.

Повишеното качество на изображението (1200 x 2400 dpi) предоставя контрастни текстове, живи цветове и фантастична детайлност – за впечатляващи презентации и всякакъв тип промоционални и комуникационни материали.

Устройствата са налични в дистрибуторската мрежа на Xerox България.

-XXX-

1IDC, Mobile Print: Enabling Today’s Workforce Doc #249153, by Holly Muscolino and Dinesh Srirangpatna, юни, 2014 г.

2 Phaser 6022 и WorkCentre 6027 разполагат с Google Cloud Print

За Xerox
Xerox (NYSE: XRX) e глобалният лидер в бизнес процесите и управлението на технологии и документи. Компанията помага на организациите да преобразуват начина, по който управляват бизнес процесите и информацията си. Централата на компанията в Норуолк, Кънектикът, предлага бизнес услуги, печатно обору&#x434
;ване, хардуерни и софтуерни технологии за управление на информация – от данни до документи. Екипът на Xerox включва повече от 140 000 служители, а бизнесът ни се случва в над 180 страни.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Xerox България развива и цялостното управление на комплексни проекти за управление на документния поток и печата, както и оптимизация на документни процеси в посока спестяване на разходи, подобряване на ефектите върху околната среда, печат от мобилни платформи, подобряване на информационната сигурност и автоматизация, с използването на последните иновации в световен мащаб.

Още информация за Xerox България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria

Информация за Xerox: http://www.xerox.com, http://news.xerox.com или http://www.realbusiness.com, http://www.xerox.com/investor.

Контакти:
Ваня Василева, Маркетинг мениджър & Продуктов мениджър А4, Xerox България и Източна Европа, тел: 02/460 69 11, Vanya.Vassileva@xerox.com

Детелина Христова, PR Manager, One To One, тел: 0888 455656, info@1to1.bg

XEROX®, XEROX and Design® са запазени марки на Xerox в Съединените Щати и/или други държави.