Xerox улеснява работата в офиса с ново мултифункционално устройство

София, 29 януари, 2015 Xerox пуска на българския пазар ново цветно мултифункционално устройство Work Centre 6655, което предлага комбинация от иновативни функционалности и дава достъп на малкия и средния бизнес до същите решения, с които разполагат и големите корпорации, осъществявайки контрол върху разходите.

С резолюция от 1200х600 dpi, Xerox WorkCentre 6655 отпечатва ярки и грабващи вниманието изображения. Отпечатването на текстове и документи също е сред силните страни на устройството, което успява да достигне до 36 стр./мин., с първо копие до 11 секунди. Стандартният капацитет за обем е 700 листа, а максималният – 1250.

Работата с WorkCentre 6655 отново е показател как Xerox мисли за удобството на потребителите си. Чрез софтуера ConnectKey работата с устройството е много по-лесна, като всеки потребител може да отпечатва документи от всякакви хардуерни устройства – смартфон, компютър, платформи за облачни услуги или директно от URL.

Сигурността е голям фактор за всеки бизнес. Поради това Xerox, заедно с McAfee, осигуряват технология, която гарантира достъп дo WorkCentre 6655 само от оторизирани потребители на малките и средни компании, за да остане конфиденциална тяхната информация.

За Xerox
Xerox (NYSE: XRX) e глобалният лидер в бизнес процесите и управлението на технологии и документи. Компанията помага на организациите да преобразуват начина, по който управляват бизнес процесите и информацията си. Централата на компанията в Норуолк, Кънектикът, предлага бизнес у&#x4
41;луги, печатно оборудване, хардуерни и софтуерни технологии за управление на информация – от данни до документи. Екипът на Xerox включва повече от 140 000 служители, а бизнесът ни се случва в над 180 страни.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Xerox България развива и цялостното управление на комплексни проекти за управление на документния поток и печата, както и оптимизация на документни процеси в посока спестяване на разходи, подобряване на ефектите върху околната среда, печат от мобилни платформи, подобряване на информационната сигурност и автоматизация, с използването на последните иновации в световен мащаб.

Още информация за Xerox България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria

Информация за Xerox: http://www.xerox.com, http://news.xerox.com или http://www.realbusiness.com, http://www.xerox.com/investor.

Контакти:
Ваня Василева, Маркетинг мениджър & Продуктов мениджър А4, Xerox България и Източна Европа, тел: 02/460 69 11, Vanya.Vassileva@xerox.com

Детелина Христова, PR Manager, One To One, тел: 0888 455656, info@1to1.bg

XEROX®, XEROX and Design® са запазени марки на Xerox в Съединените Щати и/или други държави.