Xerox® WorkCentre™ 4265 опростява споделянето на информация

София, 6 януари, 2015 -Xerox представя ново черно-бяло мултифункционално устройство, с което офисите допълнително ще оптимизират работата си. WorkCentre 4265 се концентрира върху трите ключови фактора, които подобряват офис средата и работното място.

Лесното управление и цялостното решение за усъвършенствана работна среда е един от тях. Цифрите говорят сами – WorkCentre 4265 сканира до 70 изображения в минута и отпечатва до 55 страници/мин., с първо копие за не повече от 8 секунди. Няма нужда потребителите да се притесняват за своята конфиденциална информация – всичко е направено в удобство на офиса, а тя е криптирана с най-широкоизползваната 256-битова AES система.

За всеки офис мениджър безценни фактори са също: разходите по работното устройство и времето, което също е пари. Xerox спестява хартия с автоматично двустранно копиране и опечатване. Сметките за ток също са значително по-ниски, благодарение на функцията Energy Save Mode. Цветният интерфейс на WorkCentre 4265 прави устройството удобно за сканиране, с възможност за настройка на конкретен бутон, който се активира само с едно натискане. С Print Around могат да бъдат „заобикаляни” заявките, които не могат да бъдат изпълнени, поради липса на ресурси (напр. различна по размер хартия), за да не се губи ценно време на работното място. Съчетаването на повече от една задача също е на ниво – възможност за прекъсване на отпечатването за копиране и сканиране, докато пристига факс; изборът &#x4
35; изцяло в ръцете на клиента.

За Xerox
Xerox (NYSE: XRX) e глобалният лидер в бизнес процесите и управлението на технологии и документи. Компанията помага на организациите да преобразуват начина, по който управляват бизнес процесите и информацията си. Централата на компанията в Норуолк, Кънектикът, предлага бизнес услуги, печатно оборудване, хардуерни и софтуерни технологии за управление на информация – от данни до документи. Екипът на Xerox включва повече от 140 000 служители, а бизнесът ни се случва в над 180 страни.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Xerox България развива и цялостното управление на комплексни проекти за управление на документния поток и печата, както и оптимизация на документни процеси в посока спестяване на разходи, подобряване на ефектите върху околната среда, печат от мобилни платформи, подобряване на информационната сигурност и автоматизация, с използването на последните иновации в световен мащаб.

Още информация за Xerox България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria

Информация за Xerox: http://www.xerox.com, http://news.xerox.com или http://www.realbusiness.com, http://www.xerox.com/investor.

Контакти:
Ваня Василева, Маркетинг мениджър & Продуктов мениджър А4, Xerox България и Източна Европа, те&#x43B
;: 02/460 69 11, Vanya.Vassileva@xerox.com

Детелина Христова, PR Manager, One To One, тел: 0888 455656, info@1to1.bg

XEROX®, XEROX and Design® са запазени марки на Xerox в Съединените Щати и/или други държави.