Новите мултифункционални устройства на Xerox Work Centre 5945/5955 дават отлична производителност, гарантират надеждност и пестят пари

София, 1 септември, 2014 – Новите мултифункционални устройства Work Centre 5945/5955 от Xerox (NYSE: XRX), които компанията вече пусна на пазара, са отлично решение за всеки офис, тъй като се отличават с повишена производителност и завидна гъвкавост. Представянето на устройствата е изключително надеждно, а в основата му стои максималното опростяване на работните задачи.

Xerox WorkCentre® 5945/5955 са изградени върху платформа за печат от последна технологична генерация – ConnectKey, получила престижната награда на Frost and Sullivan за 2013, в областта Global Excellence in Technology Innovation.

Новите черно-бели устройства са с резолюция 1200 x 1200 dpi, която предоставя невероятно качество на изображението при скорост на печат до 45/55 страници в минута. Високата производителност при работа с устройствата се гарантира от отпечатването на първа страница за по-малко от 7 секунди и първо копие за по-малко от 4 секунди, както и от впечатляващия капацитет на хартията от 4700 листа, стандартно включващ се в конфигурацията.

Xerox WorkCentre® 5945/5955 позволяват на потребителите да сканират, споделят или отпечатват документи изключително лесно. С възможност за сканиране до 200 изображения в минута и функция за сканиране с едно докосване потребителите лесно могат да изпращат сканирани документи до електронна поща, компютър или облака само с натискането на един бутон.

Свързаността е обезпечена и с редица иновации като технологията Xerox ConnectKey®, с помощта на която служителите могат да отпечатват от устройство по сво
й избор, което също им спестява време и усилия. С активиране на функцията AirPrint за продукти на Apple®, включена стандартно, могат да се разпечатват съобщения, снимки или важни офис документи директно от Apple® iPhone или iPad, без да се налага да се инсталират допълнителни драйвери.

В допълнение към всичко това, устройствата използват емулсионно-агрегиран тонер, Emulation Aggregation (EA) Toner, който може да бъде сменен от самия потребител и гарантира по-дълга употреба с минимална намеса за поддръжка, така че бизнесът да се съсредоточи върху своите същински задължения.

Сигурността също не остава на заден план – за да помогне на офисите да предотвратят изтичане на данни и други заплахи за информацията, WorkCentre 5945/5955 разполагат с вградена McAfee® технология – гаранция, че само оторизирани потребители имат достъп до устройствата.

Новите мултифункционални устройства Work Centre 5945/5955 от Xerox вече са достъпни и на българския пазар. –

След изобретяването на Ксерографията, преди 75 години, хората на Xerox (NYSE: XRX) помогнаха на бизнеса да опрости работните задължения. Днес ние сме глобалният лидер в бизнес процесите и управлението на документи, с което помагаме на организации от различен тип да бъдат по-ефективни и да се фокусират върху основните си задачи. Централата на компанията в Норуолк, Кънектикът, предлага бизнес услуги, печатно оборудване и софтуер за търговски и неправителствени организации. Екипът на Xerox включва повече от 140 000 служители, кои&
#x442;о обслужват клиенти в над 180 страни.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Още информация за Xerox България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria

Информация за Xerox: http://www.xerox.com, http://news.xerox.com или http://www.realbusiness.com, http://www.xerox.com/investor.

Контакти:
Ваня Василева, Маркетинг мениджър & Продуктов мениджър А4, Xerox България и Източна Европа, тел: 02/460 69 11, Vanya.Vassileva@xerox.com

Детелина Христова, PR Manager, One To One, тел: 0888 455656, info@1to1.bg
XEROX®, XEROX and Design® са запазени марки на Xerox в Съединените Щати и/или други държави.