Новите мултифункционални устройства на Xerox предлагат висококачествен печат в компактен размер

София, 19 август, 2014 –
С ефективни функции, които увеличават продуктивността, новите мултифункционални устройства на Xerox (NYSE: XRX) спомагат офисите да намалят разходите си и спестят пространство. WorkCentre® 5022/5024 доставят A3 производителност на добра цена, бързи са при отпечатване и копиране и предлагат допълнителни възможности, като пълноцветно сканиране, висококачествен печат в мрежа и работа с факс.

Устройствата отпечатват със скорост до 24 стр./мин. и са с нов, по-малък размер. Разполагат с капацитет на хартията от 1 850 листа, а първата страница се отпечатва за по-малко от 14 секунди в размер А3.

Компактната им големина ги прави подходящи за по-малки работни пространства, за разлика от повечето А3 формат модели и същевременно съчетават в себе си по-голяма производителност и ефективност.

WorkCentre 5022/5024 имат нов, интерактивен потребителски интерфейс, който предоставя лесен достъп до настройките на устройството, като намаляване на големината на документ, качество на печат или избор на едностранно/двустранно отпечатване.

WorkCentre 5022/5024 помагат на бизнеса да посрещне повишените изисквания за надеждност, а тонер касетите, с които работят устройствата, отговарят на най-високите изисквания за опазване на околната среда.

Xerox WorkCentre 5022/24 са предназначени за малкия до средно голям бизнес, който иска висока производителност на ниска цена. Устройствата
предлагат пълноцветно сканиране, висококачествен печат в мрежа и възможност за работа с факс. Вграденият софтуер за управление на документи дава възможност на клиентите да оптимизират работния си процес.

Възможности:

  • Лесно разпространение на документи чрез функцията „Сканиране към електронна поща“/ „Scanning to E-mail“
  • Сканиране на документи, конвертиране в текстови файлове, редакция
  • Изпращане на документи по факс директно към компютър
  • Подобрена сигурност – задаване на пароли и ограничение за направените копия от всеки потребител/проект
  • Спестяване на средства в режим „Спести тонер“/ „Toner save”
  • Капацитет за хартия до 1 850 листа
  • Използване на хартия до 216 грама

Наличност и цени
Xerox WorkCentre 5022/24 са налични в партньорската мрежа на Xerox България –

След изобретяването на Ксерографията, преди 75 години, хората на Xerox (NYSE: XRX) помогнаха на бизнеса да опрости работните задължения. Днес ние сме глобалният лидер в бизнес процесите и управлението на документи, с което помагаме на организации от различен тип да бъдат по-ефективни и да се фокусират върху основните си задачи. Централата на компанията в Норуолк, Кънектикът, предлага бизнес услуги, печатно оборудване и софтуер за търговски и неправителствени организации. Екипът на Xerox включва повече от 140 000 служители, които обслужват клиенти в над 180 страни.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свърз&
#x430;ни с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Още информация за Xerox България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria

Информация за Xerox: http://www.xerox.com, http://news.xerox.com или http://www.realbusiness.com, http://www.xerox.com/investor.

Контакти:
Ваня Василева, Маркетинг мениджър & Продуктов мениджър А4, Xerox България и Източна Европа, тел: 02/460 69 11, Vanya.Vassileva@xerox.com

Детелина Христова, PR Manager, One To One, тел: 0888 455656, info@1to1.bg

XEROX®, XEROX and Design® са запазени марки на Xerox в Съединените Щати и/или други държави.