Quocirca определи Xerox за световен пазарен лидер при управляемите печатни услуги за пета поредна година

София — 29 юни, 2014 – Xerox запазва своята лидерска позиция при управляемите печатни услуги (MPS) в световен мащаб за пета поредна година, според новия доклад на анализаторската група за изследвания Quocirca.

Като водеща компания за бизнес процеси и управление на документи в световен план, Xerox помага на компании да оптимизират печатната си инфраструктура с MPS, и ускорява тяхната комуникация и бизнес процеси така, че да повишат доходите си, намалят разходите си и оперират по-ефективно.

Докладът посочва, че лидерската позиция на Xerox на силно конкурентния световен пазар е резултат от различни силни страни на компанията, в това число непрестанното развиване и инвестции в добре обмислено портфолио от управляеми печатни услуги; дълбочината и обхвата на предлаганите услуги, които включват офис печат, производствен печат, IT услуги и услуги, насочени към бизнес процеси, както и „задълбочена“ и широка гама от услуги за оценка.

„Xerox притежава добре установена, силна репутация на пазара за управляеми печатни услуги“, посочи Луела Фернандес, директор на Quocirca. „Усъвършенстването на софтуерното портфолио на компанията, особено в частта ConnectKey® и автоматизацията на работните пр&#x43E
;цеси, със сигурност ще й помогне да изгради повече синергични връзки между управлението на съдържание и предлаганите управляеми печатни услуги.”

Докладът, който предлага независима оценка на доставчиците, показва че пазарът продължава да се развива отвъд основните управляеми печатни услуги като консолидиране на устройствата, в посока на повишаване на бизнес ефективността при процеси, базирани на хартиен носител.

„Информацията в компанииите продължава сериозно да се увеличава – както в хартиена, така и в електронна форма – с това нараства и предизвикателството за достъпа до нея и управлението й,“ заяви Дон Диксън, вицепрезидент на „Global Document Outsourcing“ в Xerox. „Докладът на Quocirca потвърждава нашата способност да доставяме ефективни придобивки чрез нови услуги. Нашият напредък помага на компании от всички размери да управляват информацията си по-ефективно, така че да се фокусират върху своя същински бизнес.“

Като дългогодишен пазарен лидер в сегмента на управляемите печатни услуги, Xerox съчетава технология и експертиза в управлението на документи с бизнес процеси и възможности за IT аутсорсинг, за да осигури работно място, което „няма работно време“ и свързаните с него информационно съдържание и бизнес продуктивност.

ХХХ

След изобретяването на Ксерографията, преди 75 години, хората на Xerox (NYSE: XRX) помогн&#x
430;ха на бизнеса да опрости работните задължения. Днес ние сме глобалният лидер в бизнес процесите и управлението на документи, с което помагаме на организации от различен тип да бъдат по-ефективни и да се фокусират върху основните си задачи. Централата на компанията в Норуолк, Кънектикът, предлага бизнес услуги, печатно оборудване и софтуер за търговски и неправителствени организации. Екипът на Xerox включва повече от 140 000 служители, които обслужват клиенти в над 180 страни.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Още информация за Xerox България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria

Информация за Xerox: http://www.xerox.com, http://news.xerox.com или http://www.realbusiness.com, http://www.xerox.com/investor.

Контакти:
Ваня Василева, Маркетинг мениджър & Продуктов мениджър А4, Xerox България и Източна Европа, тел: 02/460 69 11, Vanya.Vassileva@xerox.com

Детелина Христова, PR Manager, One To One, тел: 0888 455656, info@1to1.bg

XEROX®, XEROX and Design® са запазени марки на Xerox в Съединените Щати и/или други държави.