Новият Xerox Phaser 4622 е на българския пазар от юни

София — 16 юни, 2014 г

Проектиран да издържа на високо натоварване, изключително бърз и с високо качество на печат, черно-белият лазерен принтер Xerox Phaser 4622 е очевидният избор за малък до среден бизнес.

При избора на подходящ принтер за малък до среден бизнес, често се държи не на сложността на устройството и неговия дизайн, а на скоростта, капацитета и надеждността му. Компанията взе предвид това, когато лансира черно-белия лазерен Phaser 4622 – „най-чистата порода“ сред множеството възможности, които могат да бъдат открити на пазара.

Основни характеристики

  • Капацитетът на хартията от 650 листа може да бъде разширен до 3 750 листа с добавяне на единични тави, няколко тави, подаващо устройство с висок капацитет или комбинация от тях
  • Разнообразие на поддържаните грамаж и размер на хартията
  • Четири допълнителни тави за различни размери на хартията или допълнително зареждане при повишени обеми на работа
  • Подобрено качество на изображенията с резолюция до 1200 x 1200 dpi
  • Функция Apple AirPrint за безжичен печат
  • Secure Print осигурява 256-битово криптиране на данни и разрешава печат на задачата след въвеждане на PIN от контролния панел на принтера
  • Опционални пощенска кутия с 4 отделения и финишър с телбод за 500 листа

Стабилна конструкция

Стабилната конструкция е с размери 476 x 541 x 420 мм. и тежи 35 кг. Устройството разполага с мултифункционална тава с капацитет 100 стр. и основна тава с обем от 550 листа.

В офис със служители, чи&#x
44F;то работа е свързана с много принтиране или ежедневно нарастващ обем на печат, отгоре има възможност за добавяне на финишър с телбод за 500 листа, както и 2 допълнителни тави за по 550 листа и подаващо устройство с висок капацитет от 2 000 листа (с включен стенд). С това се осигурява огромна производителност от общо 3 750 страници, може да бъде добавена и пощенска кутия с 4 отделения.

Свързаност

Phaser 4622 може да бъде свързан към мрежа с Ethernet кабел или към отделен компютър чрез USB 2.0 кабел. Ако е необходимо да бъде ползвана безжична връзка, тогава безжичният мрежови адаптер Wireless 802.11n може да бъде добавен и по този начин може да се разпечатва от мобилен телефон/таблет през Apple AirPrint. USB портът в предната част на принтера дава възможност за директен печат от USB памет и така отпада необходимостта от свързаност с компютър.

Скорост на печат

След уточненията впечатляващия обем хартия, с който може да бъде заредена, машината е определяна като „фурия“ на скоростта по време на работа. Принтерът поддържа скорост 62 стр./мин., благодарение на процесора си Dual Core ARM 600 MHz, който ползва стандартната памет с 256 MB. Можете да я ъпгрейднете до 768 MB и да свържете хард диск с 320 GB.

Качеството на печата е отлично – дори при големи изображения не се забелязват нежелани ивици или черти.

ХХХ

След изобретяването на Ксерографията, преди 75 години, хората на Xerox (NYSE: XRX) помогнаха на бизнеса да опрости работните задължения. Днес ние сме глобалният лидер в биз&#x
43D;ес процесите и управлението на документи, с което помагаме на организации от различен тип да бъдат по-ефективни и да се фокусират върху основните си задачи. Централата на компанията в Норуолк, Кънектикът, предлага бизнес услуги, печатно оборудване и софтуер за търговски и неправителствени организации. Екипът на Xerox включва повече от 140 000 служители, които обслужват клиенти в над 180 страни.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Още информация за Xerox България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria

Информация за Xerox: http://www.xerox.com, http://news.xerox.com или http://www.realbusiness.com, http://www.xerox.com/investor.

Контакти:
Ваня Василева, Маркетинг мениджър & Продуктов мениджър А4, Xerox България и Източна Европа, тел: 02/460 69 11, Vanya.Vassileva@xerox.com

Детелина Христова, PR Manager, One To One, тел: 0888 455656, info@1to1.bg

XEROX®, XEROX and Design® са запазени марки на Xerox в Съединените Щати и/или други държави.