Нова професионална система за печат на Xerox

София — 2 юни, 2014 г.

Xerox® Versant™ 2100 Press e тук със сериозна заявка за внимание

Докато печатните приложения продължават да са движеща сила в света на съвременния дигитален маркетинг, доставчиците на графични комуникации могат да се включат в надпреварата с новата печатна преса Xerox Versant™ 2100 Press.

„Бърза, с качествено нова система за контрол и точност на цвета, прецизна регистрация и автоматизирани процеси за управление на заданията, системата взаимства решения от най-високия клас индустриални машини на Xerox“, коментира Мирослава Цветанова, Мениджър Индустриални решения в Xerox България.
Представяме Ви система за печат Xerox® Versant™ 2100 Press:
Производителност – със скорост 100 цветни отпечатвания в минута (6000 отпечатвания в час). Стабилната конструкция на машината е предпоставка за издържливост при високи производствени натоварвания, осигурява дълъг живот на машината и сервизна поддръжка с минимални интервенции.
Широк спектър медии за печат до 350 gsm, включително текстури, релеф, полиестер, синтетични материали и други специални материали и арт хартии.

Качествени изменения при формиране на цвета:

  • 10-битова обработка на цвят;
  • Лазерна система на Xerox® Versant™ 2100 Press с 32 лъчев VCSEL лазер за формиране на изображението. Xerox технология, даваща реални 2400 точки на инч и високо качество при формиране на растерни изображения, която осигурява висока хомогенност и надеждност. Като резултат има възмож&
    #x43D;ост за ползване на специалните ефекти на Xerox – финна графика, gloss mark (ефект на холограма) и работа с микрошрифтове;

Автоматична система за мерене и калибриране на цвета с вграден спектрофотометър. С едно натискане на бутон операторът задейства поредицa от процедури за линеаризация и профилиране, в резултат на които в контролера за управление се появява профил, гарантиращ оптималното цветопредаване върху използваната медия. Ако в заданието се използват цветове от Pantone, за тях прави отделна калибрация.

Нов нискотемпературен тонер – придава мек, матиран завършек, който поставя различни акценти върху цветните изображения, сенките и светлите участъци.

Smart technology концепция – дава възможност за автоматизирана настройка на параметрите на машината чрез описването им в профили по видове хартии. Присвоена е и автоматична система за контрол на регистрацията на изображението, усукване (scew) и перпендикулярност. Коригират се и напречните девиации на плътността на цвета (smile correction).
Xerox Free Flow Print Server – мощен сървър за управление на задачите за изпълнение. Уникалният нов инструмент Xerox Stock Library Manager предлага мениджмънт и детайлно описание на медиите – smart processing, съобразно вида и плътността на хартията.

Допълнително към системата се предлагат и някои инструменти за оптимизиране на работния процес. Например, с Xerox FreeFlow® Core производителите на печатни продукти могат да автоматизират сложни предпечатни стъпки, а с XMPie® StoreFlow да съ&#x
437;дадат и разработят оnline портали за web-to-print услуги

Те могат да разчитат и на услугите Xerox Connect Advantage Services , които комбинират технология за диагностика с екип от специалисти, които проактивно решават проблеми.

След изобретяването на Ксерографията, преди 75 години, хората на Xerox (NYSE: XRX) помогнаха на бизнеса да опрости работните задължения. Днес ние сме глобалният лидер в бизнес процесите и управлението на документи, с което помагаме на организации от различен тип да бъдат по-ефективни и да се фокусират върху основните си задачи. Централата на компанията в Норуолк, Кънектикът, предлага бизнес услуги, печатно оборудване и софтуер за търговски и неправителствени организации. Екипът на Xerox включва повече от 140 000 служители, които обслужват клиенти в над 180 страни.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Още информация за Xerox България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria

Информация за Xerox: http://www.xerox.com, http://news.xerox.com или http://www.realbusiness.com, http://www.xerox.com/investor.

Контакти:
Ваня Василева, Маркетинг мениджър & Продуктов мениджър А4, Xerox България и Източна Европа, тел: 02/460 69 11, Vanya.Vassileva@xerox.com

Детелина Христова, PR Manager, One To One, тел: 0888 455656, info@1to1.bg

XEROX®, XEROX and Design® са запазени марки на Xerox в Съединените Щати и/или други държави.