Xerox взе участие в Ден на отворени врати на Адком`14

София, България – 30 април 2014 г. Xerox България взе участие в Ден на отворените врати на един от своите бизнес партньори, Адком, на 24 април 2014 г. в София. В рамките на събитието, посветено на решения за опаковки и печатна реклама, представителите на Xerox обобщиха тенденциите и перспективите на пазара за опаковки, и показаха автоматизираните решения на Xerox за производство на опаковки.

Юлиан Григоров, управител на Ксерокс България и оперативен директор на Ксерокс Централна и Източна Европа, поздрави участниците в събитието и отличи Адком, като изключително надежден партньор от 12 години, специализиран в продажбите на производствено оборудване и с индивидуален подход към клиента. Джон Кейбъл, мениджър бизнес развитие за „Производствени решения за развиващи се пазари” в Xerox, обобщи основните тенденции на пазара на опаковки и предимствата на дигиталния печат при производството на изделия в къси, разнообразни серии. Основните акценти бяха поставени върху растящата тенденция в Европа за производство на опаковки в къси серии, свързана с разноообразието на езици, визуални внушения и локални маркетингови стратегии. За важен аспект той посочи изискването за хармонизиране с европейските изисквания за “зелена”, безотпадъчна технология за производство, както и поставянето на обозначителни символи за ясна идентификац
ия и проследяемост на продуктите.

Определящ фактор при избор на решение за производство на опаковки, според представителя на Xerox, е осигуряването на автоматизирано, надеждно и устойчиво производство, и намаляването на риска от фалшификация на продукта. „Собствениците на марки, от друга страна, са готови да платят допълнително, за да постигнат своите топ приоритети, като креативност и иновативност на дизайна и формата, смесване на различни материали в една опаковка, поставяне на специални графични и защитни знаци – ефект на холограма, бар-код, специални шрифтове и брайлово писмо“, продължи той.

В отговор на търсенето на технологии за производство на опаковки и печатна реклама, Джон Кейбъл представи широко портфолио от продукти и клиентски ориентирани решения. В детайли беше разгледано цялостното решение на Xerox за автоматизирано производство на опаковки от картон, включващо управляеми в линия индустриални модули – Xerox iGen4 Digital Press, лакова секция на EPIC, модул за фолиен печат и преге и щанца на KAMA.

ХХХ

След изобретяването на Ксерографията, преди 75 години, хората на Xerox (NYSE: XRX) помогнаха на бизнеса да опрости работните задължения. Днес ние сме глобалният лидер в бизнес процесите и управлението на документи, с което помагаме на организации от различен тип да бъдат по-ефективни и да се фокусират върху основните си задачи. Централата на компанията в Норуолк, Кънектикът, пре&#x43
4;лага бизнес услуги, печатно оборудване и софтуер за търговски и неправителствени организации. Екипът на Xerox включва повече от 140 000 служители, които обслужват клиенти в над 180 страни.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Още информация за Xerox България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria

Информация за Xerox: http://www.xerox.com, http://news.xerox.com или http://www.realbusiness.com, http://www.xerox.com/investor.

Контакти:
Ваня Василева, Маркетинг мениджър & Продуктов мениджър А4, Xerox България и Източна Европа, тел: 02/460 69 11, Vanya.Vassileva@xerox.com

Детелина Христова, PR Manager, One To One, тел: 0888 455656, info@1to1.bg

XEROX®, XEROX and Design® са запазени марки на Xerox в Съединените Щати и/или други държави.