Xerox DocuMate 5445 е най-добрият скенер за документи за 2013 г., според PCMag.com

Плезънтън, Калифорния —
Според речника Merriam-Webster „най-добър” означава „по-добър от всички останали, като количество или качество”. Всяка година анализатори от PCMag.com правят преглед и оценяват повече от 2 000 продукта[1]. DocuMate® 5445 на Xerox (NYSE: XRX) е Най-добрият скенер за документи на 2013 г. за малки офиси – оценка, която идва, след като устройството спечели Наградата „Изборът на редактора” през февруари и беше включено в класацията „Десетте най-добри скенера” през юли.

Според статията на PCMag.com „Изключително способният скенер Xerox DocuMate 5445 съчетава висока скорост с двустранно сканиране, софтуер със световно качество и разполага с автоматично подаващо устройство (ADF) за 75 стр. Балансът между скорост, капацитет на подаващото устройство, издържливост на натоварване и цена, заедно с добре подбрания комплект приложения, превръщат Xerox DocuMate 5445 в отличен избор за сравнително високо натоварване в малки офиси или работни групи.”

DocuMate 5445 Scanner – скенер от ново поколение Xerox DocuMate 5445 е достатъчно малък, за да бъде поставен на всяко бюро, тежи само 4 кг. и размери 318 мм x 280 мм x 241 мм. Наскоро скенерът беше осъвременен и предлага обработка на изображенията, базирана на вграден хардуер.

„Наградата „Изборът на редактора”, спечелена по-рано тази година, е чудесен комплимент за продуктовия ни и инженерния ни екип, но да бъдеш избран за „победител сред победители”, е наистина най-високата чест, на която б&#x43
8;хме могли да се надяваме”, казва John Capurso, президент и изпълнителен директор на Visioneer®, лицензиран партньор на Xerox.

Според PCMag.com, за бъдат взети предвид от анализаторите, продуктите трябва да бъдат разгледани в периода 1 ноември 2012 г. – 1 ноември 2013 г. Съдиите използват високи индустриални стандарти и няколко теста, създадени специално за целта, за да получат измерими, надеждни и възпроизводими резултати.

Наличност
Xerox DocuMate® 5445 е наличен в партньорската мрежа на Xerox България.

За Visioneer
Visioneer предлага широка гама от решения за сканиране, както и мобилни, дистанционни бизнес сегменти за сканиране. През 2003 г. Visioneer съчета своята водеща сканираща технология с утвърдената марка Xerox и двете компании създадоха продуктовата линия Xerox DocuMate. Отличното представяне на Xerox DocuMate предлага на потребителите скорост, качество на изображението, усъвършенствано подаване на хартия и улеснено ползване, с изключителната технология на Visioneer, OneTouch®. Повече информация за сканиращите решения на Xerox можете да видите на www.xeroxscanners.com. За повече информация за Visioneer, моля посетете www.visioneer.com.

-XXX-

Относно Xerox:
След изобретяването на Ксерографията, преди 75 години, хората на Xerox (NYSE: XRX) помогнаха на бизнеса да опрости работните задължения. Днес ние сме глобалният лидер в бизнес процесите и управлението на документи, с което помагаме на хората да бъдат по-продуктивни и да се фокусират върху основните си задължения. Централата на компанията в Норуолк, Кънектикът, предлага бизнес усл
уги, печатно оборудване и софтуер за правителствени и неправителствени организации. Екипът на Xerox включва повече от 140 000 души, които обслужват клиенти в над 160 страни.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Още информация за Xerox България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria

Информация за Xerox: http://www.xerox.com, http://news.xerox.com или http://www.realbusiness.com, http://www.xerox.com/investor.

Контакти:
Светослав Григоров, Маркетинг мениджър, Xerox България и Източна Европа, тел: 02/460 69 15, Svetoslav.Grigorov@xerox.com

Детелина Христова, PR Manager, One To One, тел: 0888 455656, info@1to1.bg

XEROX®, XEROX and Design® са запазени марки на Xerox в Съединените Щати и/или други държави.