Xerox DocuShare разширява опциите за управление на съдържанието с подобрения при мобилния печат, възпроизвеждането на изображения и облачните технологии

Xerox DocuShare® разширява предложенията си за управление на ресурсите на големи корпорации, като добавя нови и улеснени начини за служителите да управляват потоците на хартия и дигитално съдържание, където и да се намират.

Xerox ConnectKey® за DocuShare е решение за улесняване на сканирането с една еинствена стъпка и включване на съдържание от твърд носител към потока документи на компанията. Потребителите могат лесно да сканират документи директно в своя DocuShare колекция или папка в Windows чрез Xerox ConnectKey или мултифункционален устройства с Xerox Extensible Interface Platform, като просто въведат информация за документа в устройството.

DocuShare Mobile допълнително разширява и улеснява процесите за автоматизация на бизнеса, като позволява на служителите да имат достъп, да търсят, да изтеглят и да споделят документи, съхранявани на DocuShare през своето мобилно устройство с iOS и по този начин значително да подобрят ефективността си в случаите, когато не са на работното си място.

„Ние се грижим за служителите днес от гледна точка на това да им помагаме да остават продуктивни, където и да се намират – в офиса, у дома или с клиент,“ каза Джон Гонзалес, директор Продуктов мениджмънт и Бизнес развитие, Xerox Content Management. “С лесен достъп и автоматизация на работата големите корпорации могат да повишат качеството на рутинните бизнес процеси, без да претоварват служителите си или да правят компромис с корпорат
ивната сигурност.

В допълнение, Xerox продължава да разширява облачните услуги за управление на съдържанието на DocuShare, които предлагат сигурна хост среда, където организациите могат лесно да обработват и споделят документи.

Научете повече за Xerox Enterprise Content Management тук: http://www.xerox.com/ecm.

Относно Xerox:
След изобретяването на Ксерографията, преди 75 години, хората на Xerox (NYSE: XRX) помогнаха на бизнеса да опрости работните задължения. Днес, ние сме глобалния лидер в бизнес процесите и управлението на документи, с което помагаме на хората да бъдат по-продуктивни и да се фокусират върху основните си задължения. Централата на компанията е в Норуолк, Кънектикът предлага бизнес услуги, печатно оборудване и софтуер за правителствени и неправителствени организации. Екипът на Xerox включва повече от 140 000 души, които обслужват клиенти в над 160 страни.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Още информация за Xerox България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria

Информация за Xerox http://www.xerox.com, http://news.xerox.com или http://www.realbusiness.com, http://www.xerox.com/investor.

Контакти:
Светослав Григоров, Маркетинг мениджър, Xerox България и Източна Европа, тел: 02/460 69 15, Svetoslav.Grigorov@xerox.com

Виолета Воденичарова, PR Executive, One To One, тел: 0879 124 326, info@1to1.bg

XEROX®, XEROX and Design® са запазени марки на Xerox в Съединените Ща&#x
442;и и/или други държави.