Xerox представя принтера Color 8250 за истинска точност на цветовете в производствения печат

РОЧЕСТЪР, Ню Йорк –
Компаниите DMM, Inc. и MAR Graphics са първите, които се възползват от цветовата прецизност и скоростта на новия принтер за производствен печат Xerox Color 8250. С помощта на 8250 двете компании могат да създават транзакционни документи с идеални цветове бързо и ценево ефективно в новосъздалата се среда на растеж в различни сфери на печата.

  • DMM разчита на 8250 при създаването на висококачествени многоцветни транзакционни бизнес документи. Компанията, базирана в Мейн, САЩ, избра новата машина пред конкурентните системи заради ценовата й ефективност и качеството на изображенията. „Xerox 8250 елиминира нуждата от предварително отпечатани офсетови обвивки, като така ни позволява да спестим средства и да улесним процесите за печат,“ каза Джон Клотие, президент и CEO на DMM, Inc. „Това е перфектният принтер, когато искате да повишите гъвкавостта си, което ни позволява да предложим на потребителите си по-конкурентни оферти.“ „DMM разчита на Xerox MatchAssure , за да оптимизира качеството и консистентността на цветовете, което е критичен компонент при създаването на документи за корпоративни и маркетингови цели. Компанията използва и Xerox FreeFlow®Print Server с Xerox GMC IntegratedPLUS, като така намалява програмирането, обема на труд и възможностите за грешка и позволява на печатът да реализира пълния си капацитет. Освен 8250 DMM използва и редица други устройства Xerox, включително Xerox iGen4® Press, две преси Xerox iGen3® Digital Production Presses, две Xerox Nuvera® 288 EA Perfecting Production Systems и четири Xerox DocuPrint® 115 печатни системи.
  • MAR Graphics избра
    8250 заради възможностите на принтера за точно пресъздаване на цветовете. Компанията се намира в Илинойс, САЩ и работи с печатни дистрибутори на национално ниво, така че качеството е наистина важно. „Ние генерираме голям обем от директна поща и транзакционни документи с различни цветове. С помощта на 8250 можем прецизно да пресъздадем цветовете на логата на своите клиенти,“ каза Скот Роувър, вицепрезидент на MAR Graphics. „Цветният бизнес печат е основен компонент от дейността ни. С 8250 можем да предложим страхотни услуги по конкурентен начин.“ Освен Xerox 8250, MAR Graphics използват също Xerox iGen4 EXP и печатните системи Nuvera 288 и 144 от Xerox.

Относно Xerox: След изобретяването на Ксерографията, преди 75 години, хората на Xerox (NYSE: XRX) помогнаха на бизнеса да опрости работните задължения. Днес, ние сме глобалния лидер в бизнес процесите и управлението на документи, с което помагаме на хората да бъдат по-продуктивни и да се фокусират върху основните си задължения. Централата на компанията е в Норуолк, Кънектикът предлага бизнес услуги, печатно оборудване и софтуер за правителствени и неправителствени организации. Екипът на Xerox включва повече от 140 000 души, които обслужват клиенти в над 160 страни. Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Систе&#x43C
;ата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Още информация за Xerox България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria Информация за Xerox http://www.xerox.com, http://news.xerox.com или http://www.realbusiness.com, http://www.xerox.com/investor. Контакти: Светослав Григоров, Маркетинг мениджър, Xerox България и Източна Европа, тел: 02/460 69 15, Svetoslav.Grigorov@xerox.com Виолета Воденичарова, PR Executive, One To One, тел: 0879 124 326, info@1to1.bg XEROX®, XEROX and Design® са запазени марки на Xerox в Съединените Щати и/или други държави.