Технологиите на Xerox предлагат значителни преимущества

РОЧЕСТЪР, Ню Йорк – Клиентите на Xerox сега имат възможността да създават красиви картички и така да разширят услугите си, за да отговорят на нуждите на крайните потребители. Това е възможно благодарение на новата опция Thick Stock, която е достъпна на Xerox iGen4®Diamond Edition.С нея може да бъде постигнато високо качество на изображенията на много от популярните видове картон, както и други плътни материи – до 24 точки (610 микрона).

Отвъд новите предложения като възможността за печат на дебели картони, доставчиците на печатни услуги могат да разширят бизнеса си с помощта на технологиите digital color (дигитален цвят) и black and white (черно-бяло).

„Благодарение на скоростта и качеството на дигиталните технологии на Xerox, можем да се справим със задачи, които изискват персонализация, чести промени, малки количества за печат и бърза доставка,“ каза Дейвид Лоуденс, директор продуктов маркетинф в Iron Mountain Fulfillment Services – един от щастливите клиенти на Xerox.

За да се справят с обемите и изискванията за персонализация, от които се нуждаят, Iron Mountain използват три устройства Xerox Nuvera® 288, две Xerox Nuvera 144, Xerox Color 550 и две машини Xerox Color 1000, разпределени между седалищата на компанията в Илинойс, Ню Джърси и Калифорния.

Друга компания, която се доверява на Xerox в своята работа е 1800 Postcards – печатница за ця&#
x43B;остно обслужване в Ню Йорк, която специализира в сферата на пощенските картички, визитките, брошурите и банерите. Наскоро те инсталират iGen® 150 Press , което бързо води до значителен ръст на продуктивността.

„Характерът на нашата работа включва големи обеми на печат и големи размери, за които не бихме могли дори да мечтаем с друга преса,“ каза Дейвид Моял, президент и собственик на 1800 Postcards. „Изборът на iGen 150 е най-доброто решение, което сме взимали.“

Относно Xerox:
След изобретяването на Ксерографията, преди 75 години, хората на Xerox (NYSE: XRX) помогнаха на бизнеса да опрости работните задължения. Днес, ние сме глобалния лидер в бизнес процесите и управлението на документи, с което помагаме на хората да бъдат по-продуктивни и да се фокусират върху основните си задължения. Централата на компанията е в Норуолк, Кънектикът предлага бизнес услуги, печатно оборудване и софтуер за правителствени и неправителствени организации. Екипът на Xerox включва повече от 140 000 души, които обслужват клиенти в над 160 страни.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Още информация за Xerox България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria

Информа&
#x446;ия за Xerox http://www.xerox.com, http://news.xerox.com или http://www.realbusiness.com, http://www.xerox.com/investor.

Контакти:
Светослав Григоров, Маркетинг мениджър, Xerox България и Източна Европа, тел: 02/460 69 15, Svetoslav.Grigorov@xerox.com

Виолета Воденичарова, PR Executive, One To One, тел: 0879 124 326, info@1to1.bg

XEROX®, XEROX and Design® са запазени марки на Xerox в Съединените Щати и/или други държави.