Xerox представя новите монохромни копир принтери D136 за истинска продуктивност в офиса

Новите черно-бели устройства Xerox D136 подобряват значително монохромния печат. С характерните за Xerox леснота на употреба, превъзходни завършващи опции и възможност за добавяне на водещи в индустрията решения за оптимизация на работата, устройствата са идеални за печат на транзакционни документи, книги и упътвания. Със серията копир-принтери потребителите могат да избират скорост на печата, както и сървърни и завършващи опции, които да отговарят на специфичните им нужди. Устройствата са създадени, за да се впишат във всяка печатна среда, като разширените им възможности предлагат повече разнообразие за приложение – от стикери за прозорци до визитни картички и магнити.

Скорост и продуктивност
Новите машини работят със скорост от 136 стр./мин. и разполагат със захранващи механизми със свръх-висок капацитет, така че да се справят с различни типове хартия и да осигуряват възможност за по-големи обеми на печат.

Постоянно качество на изображенията
Xerox D136 използва EA Toner и печата при разделителна способност от 2400х2400 dpi, което означава, че текст, снимки и графики се пресъздават консистентно – с ясни полутонове и плътно черно. Освен това, тонерът придава на разпечатките професионален матиращ завършек.

Улеснена работа
Копир-принтерът D136 може да бъде свързан със сървъра Xerox EX, захранван от Fiery, който разполага със спектрофотометър, калибриращ принтера, за да осигури плавен, п
лътен градиент. Освен това, за устройствата е достъпен и FreeFlow® Print Server от Xerox.

Разнообразни завършващи възможности
Устройствата притежават редица възможности за завършек на печата. Потребителите могат да изберат допълнителен завършек, като настроят устройството според собствените си нужди. Могат също така и да разширят възможностите си с възможността да създават Z-образно сгъващи се материали, както и такива, които се прегъват на три или четири полета.

Относно Xerox:
След изобретяването на Ксерографията, преди 75 години, хората на Xerox (NYSE: XRX) помогнаха на бизнеса да опрости работните задължения. Днес, ние сме глобалния лидер в бизнес процесите и управлението на документи, с което помагаме на хората да бъдат по-продуктивни и да се фокусират върху основните си задължения. Централата на компанията е в Норуолк, Кънектикът предлага бизнес услуги, печатно оборудване и софтуер за правителствени и неправителствени организации. Екипът на Xerox включва повече от 140 000 души, които обслужват клиенти в над 160 страни.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Още информация за Xerox България: www.xero
x.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria

Информация за Xerox http://www.xerox.com, http://news.xerox.com или http://www.realbusiness.com, http://www.xerox.com/investor.

Контакти:
Светослав Григоров, Маркетинг мениджър, Xerox България и Източна Европа, тел: 02/460 69 15, Svetoslav.Grigorov@xerox.com

Виолета Воденичарова, PR Executive, One To One, тел: 0879 124 326, info@1to1.bg

XEROX®, XEROX and Design® са запазени марки на Xerox в Съединените Щати и/или други държави.