Xerox стана част от приказката на Cirque du Soleil в България

В края на септември за втора поредна година София посрещна представление на световноизвестния цирков състав на Cirque du Soleil. Българската публика се наслади на петте спектакъла Alegria, а за поредна година глобален партньор на инициативата бе Xerox. Българският офис на компанията стана част приказката на канадската циркова трупа и организира специален коктейл за отбрани гости по време на предпремиерата на Alegria у нас на 20 септември в столичната Арена Армеец. Събитието уважиха редица приятели и партньори на Xerox България, които се насладиха на спиращите дъха акробатични изпълнения, танцовата хореография и страхотната визуална продукция на цирковата трупа.

„Партньорството на глобално ниво между Cirque du Soleil и Xerox е нещо съвсем резонно и провокирано от общите ценности, които споделяме. Сред тях са не само креативността, иновативният дух и динамичността, но и безпогрешното изпълнение и заслуженото доверие“, сподели домакинът на събитието Светослав Григоров, маркетинг мениджър на Xerox за България и Източна Европа, преди той и гостите му да станат част от магията на Alegria.

През идната 2014 трупата на Cirque du Soleil ще отбележи 30 години на манежа, по време на които артистите са посетили стотици държави в цял свят и са заслужили престижни отличия като "Еми", Drama Desk, Bambi, ACE, Gemeaux, Felix и Rose d’Or de Montreux. В края на 1984 за Cirque du Soleil работят по-малко от 80 ентусиасти, а днес екипът на компанията надвишава 5000 души, сред които 1300 артисти и над 3500 служители. Всички те раз&#x447
;итат на Xerox за оптимални решения „зад кулисите“, за да могат над 100 милиона зрители по цял свят ди изживеят уникалната и спираща дъха продукция, на която станаха свидетели и зрителите в София.