Xerox взе участие в годишна дилърска конференция „ТОП 100 партньори на КОМПЮТЪР 2000 България”

Xerox взе участие в годишна дилърска конференция „ТОП 100 партньори на КОМПЮТЪР 2000 България”

Xerox взе участие в годишна дилърска конференция ТОП 100 партньори на КОМПЮТЪР 2000 България

София, България – 21 октомври 2013г. – Xerox взе участие в годишната дилърска конференция на един от своите дистрибутори „КОМПЮТЪР 2000” – „ТОП 100 партньори на КОМПЮТЪР 2000 България”. В рамките на конференцията Xerox представиха редица свои решения и обобщиха тенденциите и перспективите на пазара за принтери и мултифункционални устройства.

Ваня Василева, продуктов мениждър А4 за Xerox Central Eastern Europe Distributor Group, обобщи глобалните и регионални фактори, които оказват влияние на пазара на принтери и мултифункционални устройства. Основните акценти бяха поставени върху състоянието и перспективите на световната икономика, тенденциите в развитието на ИТ и технологиите, трансформацията при печата и обработването на изображения, както и приоритетите на малкия и среден бизнес по отношение на ИТ инфраструктурата.

В отговор на търсенето на малкия и средния бизнес на решения за печат, които да следват променящите се нужди в динамичната бизнес среда, Xerox представи широко портфолио от продукти и решения за всеки сегмент. Освен това, в рамките на конференцията компанията демонстрира и разнообразие от технологии за печат и функционалности, които осигуряват продуктивност, гъвкавост, защита на
печата, лесна интеграция и управление на печатните устройства в мрежа.

Особен интерес сред гостите предизвикаха новите черно-бели устройства на Xerox Phaser3610/Work Centre 3615 със скорост на печат 45 стр./мин А4. Новите машини осигуряват бързина и ефективност на малкия и среден бизнес, благодарение на редица фактори. Хартията в тях има изключително кратък път, а тонерът и барабанът са отделни, което позволява удобна поддръжка. Освен това тонерът е със свръх-капацитет от 25 300 страници, а максималният капацитет на хартия в устройствата е 2 350 страници. Благодарение на опцията за Wi-Fi свързване, новите модели правят печатането на висококачествени документи с професионален вид по-лесно, независимо къде в офиса се намирате.

В допълнение към продуктовото портфолио за малък и среден бизнес по време на дилърската конференция на КОМПЮТЪР 2000 Xerox представи и софтуерни решения, които дават възможност на клиентите да увеличат своята продуктивност в различни направления като контрол на разходите, управление на документи, управление на получаването и изпращането на факсове интеграция със съществуваща CRM система на клиента, управление на устройствата за печат, сканиране на документи, мобилен печат, работа с променливи данни.