Xerox® DocuMate® 5445 и Xerox® DocuMate 5460 Иновативна сканираща технология за всяко бюро

София, България, 11 септември 2013г. – Xerox® DocuMate® 5445 и Xerox® DocuMate 5460 са малки по размери скенери, които разполагат с огромна мощ. С възможността си да сканират разнообразие от документи, в това число дълги, къси, дебели и тънки листа, DocuMate® 5445 и 5460 значително повишават ефикасността в офиса. Достатъчно малки, за да се поберат на рецепционното бюро на медицински офис или банка, скенерите са проектирани за бързото сканиране както на лични карти на клиенти и пациенти, така и на други документи, като по този начин позволяват навременно споделяне на информация и гарантират отлично обслужване. Удобният интерфейс на скенерите улеснява потребителя, който просто трябва да сложи документите си и с натискането на един бутон на предния панел да ги сканира, след което автоматично да ги изпрати по e-mail, разпечата, конвертира или сподели. Visioneer® OneTouch® позволява предварително задаване на най-подходящата резолюция, цвят, дълбочина, формат и размер на хартията. Скенерите DocuMate 5445 и 5460 бързо превръщат голям брой документи в електронни данни, така че да осигурят удобна работа дори в големите офиси.

Надежден механизъм за снабдяване с хартия
Друга изключително характеристика на DocuMate 5445/5460 е механизмът за снабдяване с хартия. Той позволява независимо въртене на ролките наляво и надясно, като така предотвратява намачкването на документите при сканиране. В допълнение към това активната двойна предпазна ролка обръща въртенет&#x43E
; в момента, в който водещият документ напуска мястото за снабдяване с хартия, като така предотвартява повторното излизане на закачени един за друг документи. Въпреки това има случаи, в които сканирането не бива да се прекъсва дори при наличието на повторно излизане, например при сканиране на пликове и документи с прилепващи бележки. Когато DocuMate 5445/5460 спре работа при някой от тези документи, сканирането лесно се възстановява с натискането на един бутон.

Visioneer® OneTouch
OneTouch е лесна за използване услуга, която свързва DocuMate® 5445/5460 с редица настройки за сканиране и подобрява изключително работния процес, така че с едно докосване документът автоматично се сканира в имейл, Microsoft® Word файл или в някоя от многото cloud дестинации.

Visioneer® DriverPLUS
DriverPLUS е ново поколение драйвър технология, базирана на TWAIN™ 2.1, с подобрени характеристики и голяма надеждност както за потребителите, така и за системните интегратори. DriverPLUS комбинира свойствата на напреднал 32- и 64-битов Windows®, базиран на TWAIN, драйвъри WIA, както и на нов оптимизиран софтуер за отчетливост на изображенията и изтъчен потребителски интерфейс.

Nuance OmniPage® Pro
Nuance® OmniPage Pro осигурява прецизно OCR и форматно задържане, като бързо превръща сканираните документи във форматиран текст, готов за редактиране. След това той може да бъде използван във всяка програма за обработка на текст, публикуване на десктопа или в мрежата.

Nuance PaperPort®
Милиони професионалисти разчитат на PaperPort за спестяване на време и па&
#x440;и при превръщането на хартиени документи в лесни за откриване дигитални такива. PaperPort комбинира ефикасното управление на документи, удобството на отличното им сканиране и предимството да се създават PDF файлове, като по този начин извежда професионализма на всяка организацията на ново ниво.

PDF конвертор
PDF конверторът Nuance е отличен бизнес избор за PDF софтуер. Той комбинира в себе си голяма функционалност, отлично поддържане на Microsoft Office®, вградена интелигентност, DMS интеграция и удобство при изпозлване и осигурява всичко необходимо за създаване, ковертиране, редактиране, събиране и безопасно споделяне на PDF файлове за повишена продуктивност, засилено сътрудничество и подобрена мобилност.

Наличност
Xerox DocuMate® 5445/5460 са налични в партньорската мрежа на Xerox България.

Относно Xerox:
След изобретяването на Ксерографията, преди 75 години, Xerox (NYSE: XRX) помага на бизнеса да опрости работните задължения. Днес, ние сме глобалния лидер в бизнес процесите и управлението на документи, с което помагаме на хората да бъдат по-продуктивни и да се фокусират върху основните си задължения. Централата на компанията в Норуолк, Кънектикът предлага бизнес услуги, печатно оборудване и софтуер за правителствени и неправителствени организации. Екипът на Xerox включва повече от 140 000 души, които обслужват клиенти в над 160 страни.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, &#x4
41;вързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на след продажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Още информация за Xerox България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria

Информация за Xerox http://www.xerox.com, http://news.xerox.com или http://www.realbusiness.com, http://www.xerox.com/investor.

Контакти:
Светослав Григоров, Маркетинг мениджър, Xerox България и Източна Европа, тел: 02/460 69 15, Svetoslav.Grigorov@xerox.com

Мирослав Карталски, PR мениджър, One To One, тел: 0879 44 06 07, miro@1to1.bg

XEROX®, XEROX and Design® са запазени марки на Xerox в Съединените Щати и/или други държави.