Съвети за бизнес развитие от Xerox

Бъдете изобретателни в подходите за постигане на нови продажбени цели, разширете възможностите си и избирайте софтуерните решения внимателно

София, България – 05 септември 2013 – Научете как да продавате персонализиран печат на доставчиците на подходящи цени и се ориентирайте в непознатите софтуерни води с новите предложения от Xerox’s ProfitAccelerator® Digital Business Resources. По време на едно от най-големите световни изложения за печат и представяне PRINT 13, което ще се проведе между 8 и 12 септември в Чикаго, Xerox ще презентира следните решения, за да помогне на графичните комуникатори:

  • Разширете потребителската си база – двете нови заглавия: „Продажби на франчайз организации: Възможност зад всеки ъгъл“ и „Маркетинг при транзакциите: как да постигнем ефект“ съдържат съвети за това как се продава на франчайз организации и как може да се повиши стойността на документите при транзакции.
  • Подсигурете вертикален пазарен бизнес – три нови вертикални пазарни комплекта за повишаване на печалбите помагат за привличането на клиенти в растящите индустрии на образованието, търговията на дребно и здравното осигуряване. Комплектите включват наръчник с тенденции в индустриите, практики при купуване, ключови дигитални приложения, съвети за продажба, добри примери, презентации и примерни файлове.
  • Постигнете успешна търговия и разширете възможнос&
    #x442;ите си
    – актуализации на два популярни наръчника, написани от Joe Rickard и Intellective Solutions. Първият съдържа стратегии, добри практики и работни листа, за да помогне на професионалистите да постигнат забележителни продажби. “Value Based Pricing Guide” показва на специалистите по печат как да разширят възможностите и печалбите си, като се преориентират от ценообразуване от типа „цена+“ към такова, базирано на стойността.

  • Изберете подходящи софтуерни решения – „Правете страхотни софтуерни решения – наръчник за печатари, създадена с подкрепата на Xerox, се фокусира върху това как професионалистите да правят правилни и уверени софтуерни инвестиции. Авторът, Jennifer Matt ще присъства на щанда на Xerox, за да раздава автографи и ще подарява копия от книгата си.
  • Подготовка за дигитален печат – „Наръчникът за подготовка“ ще бъде от полза за креативните дизайнери, когато се подготвят за печат, като им помага да избират наличност, да постигат консистентност на цветовете и да конструират текст, графики и изображения.
  • Заздравете контактите си – новата програма в ProfitAccelerator Hub “Run with It – Content to Go“ съдържа ценна информация за продажби и маркетинг, назряващи тенденции и печатната технология. Потребителите могат да използват съдържанието безплатно за своите нюзлетъри и блогове.

Наличност и цени
Клиентите на Xerox могат да посетят ProfitAccelerator Hub за повече информация или да се свържат с представител на Xerox.