Xerox представя нова серия А3 печатащи устройства в помощ на малкия бизнес

София, 13 декември 2012 – Xerox България представя нова серия черно-бели мултифункционалните устройства, формат А3. WorkCentre 5019/5021. пестят време и улесняват ежедневните офис процеси, изпълнявайки „всичко в едно“ – печат, копиране и сканиране. Новите устройства се предлагат в три конфигурации – WorkCentre 5019 (platen), WorkCentre 5021 (platen) и WorkCentre 5021DADF (с автоматично листоподаващо устройство за двустранен печат).

Скоростта на печат е до 20 страници в минута. Контейнерът за хартия побира до 850 листа, което спестява честите презареждания. Вграденият скенер превръща хартиените документи в дигитални и оптимизира управлението на архива. Сертифицираният софтуер за разпознаване на символи в сканиран текст ABBYY FineReader влиза в стандартната конфигурация. Мобилните офис служители могат да се възползват от приложението на Xerox за мобилен печат – Print Back, което позволява работа с WorkCentre 5019/5021 през всяко мобилно устройство с Android или iOS.

“Размерите, скоростта и цената на WorkCentre 5019/5021 правят това устройство незаменимо за малки офиси, юридически кантори, медицински заведения и копирни центрове” – казва Ваня Василева, продуктов мениджър в Ксерокс. – „В същото време с такъв помощник в офиса ще спестите време и ресурси.“

Допълнителни ползи за натоварени офиси, чувствителни към цената на печата:

  • Устройство за двустранен печат, което допринася за намаляване употребата на хартия;
  • Режим на пестене на тонера за по-нисък разход на консумативи;
  • Компактни размери, които спе
    стяват пространство в офиса,

  • Лесен монтаж и настройки;
  • Удобните инструменти, като копиране на няколко страници на един лист и копиране на документи за самоличност, улесняват всекидневната работа и се предлагат в стандартната конфигурация;
  • Функцията Copy Accounting позволява използването на до 10 защитени с парола акаунта с индивидуални лимити на задачите за печат, за по-добро управление на разходите.

Работата и удоволствието наведнъж
До края на годината при покупка на WorkCentre 5019/5021 можете да получите специална награда – електронен четец Kindle 4 или музикален mp3 плейър iPod Shuffle. Вижте условията на играта „Работата и удоволствието наведнъж” на www.xerox.com/igra и на www.facebook.com/XeroxBulgaria.

Наличност
WorkCentre 5019/5021 е наличен в партньорската мрежа на Ксерокс България.

За Xerox:
Корпорация Xerox, оценена на $22.5 милиарда, е водещо в света предприятие за бизнес процеси и управление на документи. Технологиите, експертното мнение и услуги дават възможност на бизнеса – от малки компании до големите световни предприятия, да улесни начина си на работа, за да функционира по-ефективно и да се съсредоточи върху това, което прави най-добре. Централата на Xerox, разположена в Норуолк, Кънектикът, САЩ, предлага аутсорсинг на бизнес процеси и аутсорсинг на IT услуги, включително процеси за обработка на данни, решения за здравеопазването, управление на човешки ресурси, съдействие по финансови въп&#
x440;оси и управление на връзки с потребителите от граждански и правителствени организации от целия свят.

Компанията също предоставя технологии за управление на документи от най-ново поколение, услуги, софтуерни решения и оригинални Xerox консумативи за графичната индустрия и печатници от всякакъв размер. Екипът на Xerox от 136 000 души обслужва клиенти в повече от 160 страни.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

-XXX-

Още информация за Ксерокс България: www.xerox.bg и www.facebook.com/XeroxBulgaria Информация за Корпорация Xerox: www.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://twitter.com/xeroxcorp, http://www.youtube.com/user/XeroxCorp

Контакти:
Валентин Митев, Мениджър Маркетинг Комуникации, Ксерокс България, тел: 02/460 69 20, valentin.mitev@xerox.com
Мирослав Карталски, New Moment PR, тел: 02/963 12 72, miro@newmoment.bg