Xerox на Graph Expo: ще помогнем на печатниците да бъдат в крак с времето и да развиват бизнеса си

София, 27 септември 2012 – Xerox ще вземе участие в изложението Graph Expo, водени от мисълта за бъдещето на дигиталния печат. Компанията ще представи на своя щанд инструменти, нужни на доставчиците на печатни услуги, за да бъдат актуални и да отговорят на нуждите на пазара.

„Знаем, че графичната индустрия ще продължава да се трансформира, за да бъде в крак със съвременните пазарни условия“, каза Джеф Якобсон, президент Световни операции за графични комуникации, Xerox. „Печатниците търсят начин да бъдат актуални, да се превърнат в ценен партньор с потенциал, който предлага експертни съвети за привличане вниманието на потребителите чрез въздействащи персонализирани печатни материали. Ние разполагаме с нужната технологията и решенията, които да помогнат на нашите клиенти да преобразят своя бизнес.“

На Graph Expo, Xerox ще представи 11 машини за печат, включително цялата серия цветни и чернобели дигитални преси. Една от най-атрактивните системи, която ще бъдат демонстрирана пред посетителите на изложението е Xerox Nuvera® Production System. Тя поддържа висока скорост на печат и работи с голямо разнообразие от медии.

Още акценти от представянето на Xerox в рамките на изложението:

  • Xerox’s iGen™ 150 Press – позволява лесно въвеждане на задачи, кратки срокове за производство, патентована технология „image-on-image“, с матово сухо мастило за по-живи цветове при дигиталния печат. Пресата ще бъде представена за първи път в Северна Америка.
  • Xerox’s CiPress™ 500 Product
    ion Inkjet System – единственото на пазара високоскоростно дигитално устройство, използващо мастиленоструйна технология за печат със сухи мастила. Отпечатаните изображения и графики са с изключително живи цветове, дори и при използване на евтина, обикновена хартия.

  • ProfitAccelerator® Business Development Resources – четири нови предложения за оборудване и консултантски услуги, който да помогнат на печатниците да изградят своя целева група с клиенти и да разширят своя бизнес.
  • XMPie, компания на Xerox, с нови решения за създаване и управление на директен маркетинг и мултиканални кампании.
  • Обучение по социални медии – персонални консултации за умело използване на Twitter, Facebook, LinkedIn и блогове с цел популяризиране на бизнеса.
  • IntegratedPLUS решение на Xerox за довършителна обработка на брошури – за справяне с трудностите, който често пъти възникват при производството на брошури. Позволява на печатниците цялостно и бързо изработване. Решението е носител на награда от 2012 MUST SEE ‘EMS Postpress Finishing – дигитални и малки формати.

Всички присъстващи могат да се регистрират, за да спечелят 20 палета с висококачествената офисна хартия Xerox Color Xpressions®. Наградата е част от крос-медийната кампания на Xerox Digital Truths 1:1, която развенчава митовете, свързани с дигиталния печат. Стойността на хартията възлиза на 60 000 долара.

Щандът на Xerox е сред най-големите на изложението, което ще се проведе в периода 7-10 октомври в McCormick Place South, Чикаго.

-XXX-

За Xerox:
Корпорация Xerox, оценена на $22.5 милиарда, е водещо в света предп&#x
440;иятие за бизнес процеси и управление на документи. Технологиите, експертното мнение и услуги дават възможност на бизнеса – от малки компании до големите световни предприятия, да улесни начина си на работа, за да функционира по-ефективно и да се съсредоточи върху това, което прави най-добре. Централата на Xerox, разположена в Норуолк, Кънектикът, САЩ, предлага аутсорсинг на бизнес процеси и аутсорсинг на IT услуги, включително процеси за обработка на данни, решения за здравеопазването, управление на човешки ресурси, съдействие по финансови въпроси и управление на връзки с потребителите от граждански и правителствени организации от целия свят. Компанията също предоставя технологии за управление на документи от най-ново поколение, услуги, софтуерни решения и оригинални Xerox консумативи за графичната индустрия и печатници от всякакъв размер. Екипът на Xerox от 136 000 души обслужва клиенти в повече от 160 страни. Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Още информация за Ксерокс България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria Информация за Корпорация Xerox: www.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://twitter.com/xeroxcorp, http://www.youtube.com/user/XeroxCorp

Контакти:
Валентин Митев, Мениджър Маркетинг Комуни&#x43A
;ации, Ксерокс България и Балкани, тел: 02/460 69 20, valentin.mitev@xerox.com Мирослав Карталски, New Moment PR, тел: 02/963 12 72, miro@newmoment.bg