Нова серия черно-бели устройства от Xerox осигурява бърз печат за малки и средни офиси

София, 10 август 2012 – Xerox България предлага ново решение за печат, предназначено за офис служители, които очакват бърза изработка на документи, за да се справят с натоварената си програма и кратките срокове. Мултифункционалното устройство WorkCentre 3325 и принтерът Phaser 3320 достигат скорост на печат до 35 страници в минута, а WorkCentre 3315 отпечатва до 31 страници в минута, като времето за излизане на първата разпечатка и при трите машини е 6.5 секунди. При по-голямо количество и по-обемни задачи за печат се предлага опционално втора тава за хартия, с капацитет от 520 листа. Резолюцията от 1200х1200 dpi гарантира, че всички отпечатани материали – брошури, листовки, фактури – са с професионално качество.

Още по-висока ефективност в офиса
WorkCentre 3325 и Phaser 3320 предлагат вградено Wi-Fi свързване, благодарение на което потребителите имат свобода да поставят устройствата навсякъде в офиса, повишавайки продуктивността.

Двустранното принтиране е стандартно включено при новите модели, за да намали количеството използвана хартия. Потребителите могат да спестят средства с наличните висококапацитетни тонер касети, които се подменят по-рядко.

Допълнителни функции:

  • Защита на конфиденциални документи (Secure Print);
  • Цветните скенери при WorkCentre 3315/3325 позволяват изпращане до имейл, сканиране в мрежа и сканиране към USB памет;
  • Цветен факс и бързо набиране;
  • Дистанционно, уеб-базирано администриране на устройството, без д&#x
    43E;пълнително инсталиране на софтуер, чрез Xerox CentreWare® IS.

Наличност
WorkCentre 3315/3325 и Phaser 3320 са налични в партньорската мрежа на Xerox България.

-XXX-

За Xerox:
Корпорация Xerox, оценена на $22.5 милиарда, е водещо в света предприятие за бизнес процеси и управление на документи. Технологиите, експертното мнение и услуги дават възможност на бизнеса – от малки компании до големите световни предприятия, да улесни начина си на работа, за да функционира по-ефективно и да се съсредоточи върху това, което прави най-добре. Централата на Xerox, разположена в Норуолк, Кънектикът, САЩ, предлага аутсорсинг на бизнес процеси и аутсорсинг на IT услуги, включително процеси за обработка на данни, решения за здравеопазването, управление на човешки ресурси, съдействие по финансови въпроси и управление на връзки с потребителите от граждански и правителствени организации от целия свят.
Компанията също предоставя технологии за управление на документи от най-ново поколение, услуги, софтуерни решения и оригинални Xerox консумативи за графичната индустрия и печатници от всякакъв размер. Екипът на Xerox от 136 000 души обслужва клиенти в повече от 160 страни.
Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox Българи&#x44F
; включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Още информация за Ксерокс България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria Информация за Корпорация Xerox: www.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://twitter.com/xeroxcorp, http://www.youtube.com/user/XeroxCorp

Контакти:
Валентин Митев, Мениджър Маркетинг Комуникации, Ксерокс България и Балкани, тел: 02/460 69 20, valentin.mitev@xerox.com Мирослав Карталски, New Moment PR, тел: 02/963 12 72, miro@newmoment.bg