За Xerox drupa 2012 е „само началото“

София, 5 юни 2012 – Щандът на Xerox на drupa 2012 беше посетен от повече от 100 000 души. Джеф Якобсън, който ръководи отдела за Графична комуникация на компанията, коментира наскоро завършилото изложение с думите: „drupa е само началото. В бъдеще ние ще заздравим още повече връзките си с потребителите, ще им предоставим първокласни и надеждни технологии и услуги и ще спечелим правото да бъдем лидери в индустрията“.

Наред с демонстрирането на редица дигитални цветни и монохромни технологии, услуги и инструменти за бизнес развитие, равносметката за Xerox от drupa е:

  • Продажби на повече от 300 дигитални системи, решения за управление на работните потоци и довършителните работи, включително Xerox CiPress® 500 Production Inkjet System, новата преса iGen™ 150, пресата Color 1000 и семейството преси на Xerox 700;
  • Реализиране по-голям от очаквания брой сключени договори и продажби;
  • Получаване на 14 000 специфични запитвания относно решения на Xerox – два пъти повече от очакваните;
  • Споменаване в повече от 4 500 съобщения в социалните мрежи Twitter и Facebook.

Виртуалният шоурум на Xerox за drupa вече е достъпен и предлага видео колекция, уловила най-важните моменти от изложението, включително технологични презентации и успешни проекти на клиенти.

-XXX-

За Xerox:
Корпорация Xerox, оценена на $22.5 милиарда, е водещо в света предприятие за б&#x4
38;знес процеси и управление на документи. Технологиите, експерното мнение и услуги дават възможност на бизнеса – от малки компании до големите световни предприятия, да улесни начина си на работа, за да функционира по-ефективно и да се съсредоточи върху това, което прави най-добре. Централата на Xerox, разположена в Норуолк, Кънектикът, САЩ, предлага аутсорсинг на бизнес процеси и аутсорсинг на IT услуги, включително процеси за обработка на данни, решения за здравеопазването, управление на човешки ресурси, съдействие по финансови въпроси и управление на връзки с потребителите от граждански и правителствени организации от целия свят. Компанията също предоставя технологии за управление на документи от най ново поколение, услуги, софтуерни решения и оригинални Xerox консумативи за графичната индустрия и печатници от всякакъв размер. Екипът на Xerox от 136 000 души обслужва клиенти в повече от 160 страни. Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Още информация за Ксерокс България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria Информация за Корпорация Xerox: www.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://twitter.com/xeroxcorp, http://www.youtube.com/user/XeroxCorp

Контакти:
Валентин Митев, Мениджър Маркетинг Комуникации, Ксерок
с България и Балкани, тел: 02/460 69 20, valentin.mitev@xerox.com

Мирослав Карталски, New Moment PR, тел: 02/963 12 72, miro@newmoment.bg