По-висока производителност и повече възможности за разрастване на бизнеса с новата преса Xerox iGen 150

Новата производствена система за дигитален печат беше представена официално на drupa 2012.

София, 15 май 2012 – Всеки бизнес се стреми към бързи приходи. За печатниците това означава лесни настройки на задачите за печат, кратък процес на изработка, както и прецизно и постоянно качество на изображението. Новата преса iGen™ 150 на Xerox отговаря на всички тези изисквания и е една от най-продуктивните дигитални цветни преси с листово подаване.

Xerox iGen™ 150 е разработена на база на спечелилата много награди платформа iGen Smart Press на Xerox и бе представена официално на изложението drupa 2012. След своя дебют на drupa 2008, пресата iGen4® се използва от повече от 1000 клиента, които произвеждат с нея милиони страници доходоносни приложения всеки месец. В свое проучване от 2011 г. SpencerLab Digital Color Laboratory оцени пресата iGen4 като една от най-продуктивните системи в своя клас, сред останалите независимо тествани устройства (SpencerLab Digital Color Laboratory, Digital Press Benchmarks: Availability & Actual Production, October 2011).

Цифровата печатница Gilmore Doculink дава положителни оценки след направени тестове на iGen™ 150 – според тях пресата е истински полезна придобивка за техния бизнес.

„На практика, няма разлика между качеството на офсетовия печат и дигиталната продукция на iGen™ 150. Сега можем да предложим къс тираж, който изглежда като партида от 20 000 копия на офсетова машина“, каза Браян Райт, изпълнителен вицепрезидент на Gilmore Doculink. “iGen™ 150 осигурява цветовете, качеството &#
x438; постоянството, от което имаме нужда“.

Автоматизация и продуктивност за повече поръчки
Скоростта на печат е повишена с 25 процента, благодарение на което пресата произвежда до 150 страници в минута или 3 000 страници формат 36х66 см. за час. Това повишава значително продуктивността и позволява на печатниците да поемат по-голямо количество поръчки.

Всяка страница е създадена с прецизна image-on-image технология и матово сухо мастило за дигитални отпечатъци с живи цветове.

Xerox iGen™ 150 свежда до минимум времето и усилията, които са необходими за постигането на постоянно качество на изходящите материали, благодарение на следните функции:

  • Нова 2 400 x 2 400 dpi imaging system – най-прецизната резолюция за системата iGen, до момента. Новият линеен растер дава подобрен образ, ясни детайли и качество на текста.
  • Система за автоматичен контрол на плътността (Auto Density Control System) – засича и предварително отстранява разминавания в плътността и дефекти в изображението.
  • Автоматизирана поддръжка на цвета (Automated Color Maintenance) – заменя ръчните настройки чрез анализ на цветовете и подготвя пресата за производство без операторска намеса.

Xerox iGen™ 150 работи с разнообразни и екзотични материали като текстурни хартии, прозрачни медии и тежки картони. Печатниците могат лесно да зададат комбинация от различни задачи за печат, като например изработка на материали за директна поща с печат на картички или сватбени албуми.

За повече информация и запитван&#x4
38;я:
Информация за Xerox iGen 150 можете да получите от Xerox България.

-XXX-

За Xerox:
Корпорация Xerox, оценена на $22.5 милиарда, е водещо в света предприятие за бизнес процеси и управление на документи. Технологиите, експерното мнение и услуги дават възможност на бизнеса – от малки компании до големите световни предприятия, да улесни начина си на работа, за да функционира по-ефективно и да се съсредоточи върху това, което прави най-добре. Централата на Xerox, разположена в Норуолк, Кънектикът, САЩ, предлага аутсорсинг на бизнес процеси и аутсорсинг на IT услуги, включително процеси за обработка на данни, решения за здравеопазването, управление на човешки ресурси, съдействие по финансови въпроси и управление на връзки с потребителите от граждански и правителствени организации от целия свят.

Компанията също предоставя технологии за управление на документи от най-ново поколение, услуги, софтуерни решения и оригинални Xerox консумативи за графичната индустрия и печатници от всякакъв размер. Екипът на Xerox от 136 000 души обслужва клиенти в повече от 160 страни.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Още информация за Ксерокс Б&#x
44A;лгария: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria Информация за Корпорация Xerox: www.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://twitter.com/xeroxcorp, http://www.youtube.com/user/XeroxCorp

Контакти:
Валентин Митев, Мениджър Маркетинг Комуникации, Ксерокс България и Балкани, тел: 02/460 69 20, valentin.mitev@xerox.com

Мирослав Карталски, New Moment PR, тел: 02/963 12 72, miro@newmoment.bg