XMPIE НА DRUPA 2012: АВАНГАРДНИ РЕШЕНИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ПЕРСОНАЛИЗИРАНА КОМУНИКАЦИЯ

XMPie представя нови разработки, които ще позволят на маркетолозите и печатниците да създават по-ефективни и интригуващи кампании

22 март 2012 – XMPie®, компания на Xerox, ще представи новите си усъвършенствани софтуерни продукти на drupa 2012, които са фокусирани върху ефективното ангажиране на настоящи и потенциални потребители чрез персонализирана комуникация. Щандът на XMPie ще представи иновации в управлението на индивидуализираната комуникация (ICM), видео персонализация, Web-to-print и маркетинг при поискване, както и водещи решения на компанията за печат на променливи данни, персонализирани дигитални медии и интегрирана 1:1 кросмедийна комуникация.

„Дори и при такъв прилив на информация и нови комуникационни канали, на които сме свидетели в днешната динамична дигитална среда, чрез уместна комуникация през няколко канала, все още е възможно да се достигне ефективно до потребителите и да се изградят продължителни, персонални бизнес отношения с тях ”, казва Джъди Берлин, Глобален маркетинг мениджър в XMPie. „На нашия щанд на drupa ще разкрием много нови и вълнуващи възможности за персонализирана комуникация и ще покажем на посетителите как да се справят с маркетинговите предизвикателства, чрез решенията, които им предлагаме.

На щанда на XMPie, експерти от компанията ще демонстрират в реално време възможностите на софтуерни продукти за печат на променливи данни, включително десктоп р&#
x435;шения като uDirect® и серията сървърни решения PersonalEffect® за персонализиран печат и интегрирана кросмедийна комуникация. Новаторски настроените потребители и партньори на XMPie ще споделят на място своя опит и добрите практики от техния бизнес.

Други нови продукти, които ще бъдат представени:

  • uStore® 6.0 за Web-to-print платформи и маркетинг портали, с нови възможности за обработка на документи, изпратени от потребители на портала и с много по-добър контрол на отчетността;
  • Революционното ново ICM решение на XMPie за планиране, изграждане, преглед и измерване на кросмедийни маркетингови кампании;
  • Програмата uDirect Video за персонализация на видео материали, базирана на Adobe® After Effects®.

За да се присъедините към най-новите дискусии около drupa в социалните мрежи, последвайте @XMPie в Twitter и използвайте #xeroxdrupa и #drupa. Изложението се провежда между 3-ти и 16-ти май в Дюселдорф, Германия.

###

Относно XMPie
Компанията на Xerox, XMPie®, е водещ доставчик на софтуерни решения за управление на индивидуализирана комуникация (ICM). XMPie предоставя инструменти за продуктивно и ефективно управление на 1:1 кросмедийни маркетингови кампании, с цел по високи резултати и впечатляваща възвръщаемост на инвестицията. Централата на XMPie е в Ню Йорк, центърът за проучване и разработване – в Израел, а операциите за продажби, поддръжка и консултантски услуги – в САЩ, Европа и Азиатско-Тихоокеанския регион. За допълнителна информация, посетете www.xmpie.com.

Полезни връзки
За коментари и отзив&
#x438; от събития, посетете www.facebook.com/xmpie, www.twitter.com/xmpie, blog.xmpie.com, или www.youtube.com/xmpie.

Допълнителна информация за Ксерокс България ще намерите на: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria Информация за Корпорация Xerox:
www.xerox.com http://www.facebook.com/XeroxCorp http://twitter.com/xeroxcorp

Контакти:
Валентин Митев, Мениджър Маркетинг Комуникации, Ксерокс България и Балкани, тел: 02/460 69 20, valentin.mitev@xerox.com
Мирослав Карталски, New Moment PR, тел: 02/963 12 72, miro@newmoment.bg