Xerox на drupa 2012

С участието си на предстоящото изложение drupa 2012 Корпорация Xerox ще се фокусира върху представяне на технологии и услуги, които да помогнат на компаниите от дигиталната печатна индустрия да постигнат максимална рентабилност от техния бизнес.

За посетителите на drupa
Щандът на Xerox в зала 8Б ще покаже пълната гама от дигитални цветни преси, включително устройствата Xerox Colour 550/560 и Xerox CiPress™ 500 Production Inkjet System.

Допълнителни акценти на щанда на Xerox

  • Пред посетителите на щанда на Xerox ще бъдат представени полезни техники и съвети как да продават и произвеждат повече доходни приложения като маркетинг материали, фото продукти, транзакционен печат, директна поща, книги, учебници, ръководства и комбинирани тиражи, съчетаващи дигитален и офсетов печат.
  • Клиенти на Xerox от цял свят ще споделят опита си и впечатления за дигиталния печат и новите възможности за развитие на техния бизнес.
  • Компанията на Xerox XMPie® ще представи свои нови решения за печат на променлива информация, онлайн управление на поръчките чрез web-to-print и 1:1 комуникация. Експерти от XMPie, потребители и партньори ще направят демонстрация на живо и ще споделят най-успешните практики.
  • Собствениците на печатници ще научат как да използват силата на Twitter, Facebook, LinkedIn и блогове, за да популяризират своя бизнес.
  • По време на изложението Cirque du Soleil® ще изпълнява специални ежедневни представления на щанда на Xerox. Xerox e ген&#x
    435;рален спонсор на световното турне на Cirque du Soleil и доставчик на офис оборудването на канадската компания чрез услуги за управление на печата.

Среща на премуим партньорите на Xerox
Няколкостотин международни компании от печатния бизнес ще бъдат поканени на специално организирана по време на drupa среща на премиум партньорите на Xerox, на която ще имат възможност за създаване на контакти с експерти от индустрията.

“Участието на Xerox на drupa 2012 ще бъде с основната цел да помогнем на компаниите от печатната индустрия да се възползват пълноценно от възможностите на развиващия се дигитален печат“, каза Джефри Якобсън, президент на Xerox Global Graphic Communications. „Непрекъснато следим пазара, за да разберем по какъв начин бихме могли да помогнем на потребителите да изградят природосъобразен, доходоносен бизнес, което означава да предложим пълен пакет от оборудване, софтуер и консултантски услуги.

Научете повече за Xerox на drupa
За да следите и да участвате в дискусиите в социалните мрежи, свързани с участието на Xerox на drupа, използвайте #xeroxdrupa and #drupa. За допълнителна информация и новини, посетете www.xerox.com/drupa.

-XXX-

За Xerox:
Корпорация Xerox, оценена на $22.5 милиарда, е водещо в света предприятие за бизнес процеси и управление на документи. Технологиите, експерното мнение и услуги дават възможност на бизнеса – от малки компании до големите световни предприятия, да улесни начина си на работа, за да функционира по-ефективно и да се съсредоточи върху &#x44
2;ова, което прави най-добре. Централата на Xerox, разположена в Норуолк, Кънектикът, САЩ, предлага аутсорсинг на бизнес процеси и аутсорсинг на IT услуги, включително процеси за обработка на данни, решения за здравеопазването, управление на човешки ресурси, съдействие по финансови въпроси и управление на връзки с потребителите от граждански и правителствени организации от целия свят.
Компанията също предоставя технологии за управление на документи от най-ново поколение, услуги, софтуерни решения и оригинални Xerox консумативи за графичната индустрия и печатници от всякакъв размер. Екипът на Xerox от 136 000 души обслужва клиенти в повече от 160 страни.
Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Допълнителна информация за Ксерокс България ще намерите на: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria
Информация за Корпорация Xerox:
www.xerox.com
http://www.facebook.com/XeroxCorp
http://twitter.com/xeroxcorp