Xerox въвежда водеща в печатната индустрия платформа за управление на цвета

Програмата предлага технология и потенциал за разрастване на дигиталния бизнес

София, 15 март 2012 – Confident Color е платформа на Xerox, целяща да гарантира на потребителите постигането на наситен, постоянен и точен цвят чрез дигитални печатни технологии. Тъй като в този процес има и други важни фактори, освен технологията, програмата включва консултиране, развитие на бизнеса, партньорски услуги и персонализирани решения.

„Поради факта, че професионалистите в печатната сфера често използват различни устройства в една и съща печатна база, постоянството на цвета е много важно. Xerox се изправи пред това предизвикателство и пренесе надеждния цветен дигитален печат в 21-ви век,” каза Франк Романо, почетен професор на Технологичния институт в Рочестър.

Автоматизацията е жизнено важна за успешното управление на цвета
На технологичния хоризонт, цифровите преси на Xerox са единствените, които автоматизират и трите най-важни стъпки в процеса на управление на цвета: калибриране, профилиране и създаване на точни цветове.

Калибрирането и профилирането се управляват от Automated Color Quality Suite (ACQS) на Xerox, който поддържа прецизността на цветовете за всички приложения, включително маркетингови материали, брошури и директна поща. Автоматизацията не само спестява време, но осигурява и постоянно качество на цветовете при всеки отпечатък, дори и от различни дигитални преси.

REAL Digital International разчита на техноло&
#x433;ичните решения на Xerox, за да гарантира постоянство на цветовете, по-кратки срокове за продукция и по-ниски цени.

„Със своето матово сухо мастило пресите iGen4® EXP ни позволиха да постигнем водещ пазарен дял, който дължим на постигането на впечатляващи цветове,“ каза Дейвид Лейбърн, управляващ директор на REAL Digital International. „С тези преси ние сме сигурни, че качеството на цветовете ще е еднакво, независимо дали създаваме 1 или 50 000 страници. Увереността, която това внушава на нашите клиенти, е изключително важна.”

Експертни съвети, услуги и персонализирани решения
Confident Color на Xerox помага на Mimic Print & Media Services да утроят печатния си обем, като същевременно осигуряват постоянно качество на цветовете при такива приложения като корпоративни лога и брошури. Освен това компанията е намалила драстично сроковете си за предаване на готовата продукция.

„Консултантският екип на Xerox ни помогна да постигнем целите си. Тренингът определено ни даде конкурентно предимство,” каза Лаура Амброзик, президент на Mimic Print & Media Services. „Не вярвам някой да е допринесъл повече за управлението на цветовете от Xerox.”

Допълнителните ресурси от Xerox Confident Color включват:

  • Консултантски услуги за бизнес развитие от Xerox и пакет с инструменти ProfitAccelerator®, които помагат на потребителите да се справят с нови услуги като кросмедиен маркетинг и печат на снимки.
  • Иновативни бизнес партньорски решения като CGS-ORIS гарантират, че цифровите и офсетовите технологии работят за&
    #x435;дно и водят до желаните резултати.

  • За специфични нужди при управление на цветовете могат да бъдат създадени персонализирани решения.

За да научите повече за Confident Color, моля посетете www.xerox.com/confidentcolor.

-XXX-

За Xerox:
Корпорация Xerox, оценена на $22.5 милиарда, е водещо в света предприятие за бизнес процеси и управление на документи. Технологиите, експерното мнение и услуги дават възможност на бизнеса – от малки компании до големите световни предприятия, да улесни начина си на работа, за да функционира по-ефективно и да се съсредоточи върху това, което прави най-добре. Централата на Xerox, разположена в Норуолк, Кънектикът, САЩ, предлага аутсорсинг на бизнес процеси и аутсорсинг на IT услуги, включително процеси за обработка на данни, решения за здравеопазването, управление на човешки ресурси, съдействие по финансови въпроси и управление на връзки с потребителите от граждански и правителствени организации от целия свят.
Компанията също предоставя технологии за управление на документи от най-ново поколение, услуги, софтуерни решения и оригинални Xerox консумативи за графичната индустрия и печатници от всякакъв размер. Екипът на Xerox от 136 000 души обслужва клиенти в повече от 160 страни.
Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани п&#x430
;ртньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Допълнителна информация за Ксерокс България ще намерите на: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria Информация за Корпорация Xerox:
www.xerox.com
http://www.facebook.com/XeroxCorp
http://twitter.com/xeroxcorp