Нов скенер на Xerox улеснява обработването на пластмасови карти

Xerox разширява успешната си продуктова линия от скенери с ново настолно устройство, което сканира до 120 изображения в минута и е снабдено с преден подаващ модул за по-висока ефективност при работа с пластики

София, 8 февруари 2012 г.- Xerox България пуска на пазара нов цветен поточен скенер, достатъчно малък, за да се инсталира върху стандартно работно бюро. Xerox DocuMate 3460 е оптимизиран за сканиране на документи за самоличност, с вграден ултразвуков сензор срещу двойно подаване на документи. Новият модел в тази отличена с награди серия сканира до 60 страници едностранно и до 120 изображения в минута двустранно.

Xerox DocuMate 3460 е създаден за настолна употреба в офиси и учреждения, в които често се налага да бъдат сканирани визитки, лични карти, шофьорски книжки, здравноосигурителни карти или друг тип документи за самоличност. Специално разработения и вграден преден подаващ модул повишава ефективността при сканиране на документи за самоличност, за нуждите на здравните и финансови институции и намалява износването на валяка до 60 процента, в сравнение с други подобни устройства, което води до намаляване на разходите по поддръжка. Xerox DocuMate 3460 е оборудван с ултразвуков сензор срещу двойно подаване – технология, която предупреждава потребителите за едновременно попадане на два листа в устройството. Тази технология предотвратява пропускане на важна информация и дава възможнос
т за бързо и надеждно сканиране на хартия с различни грамажи.

„Ежедневно офис служителите боравят с документи в различни формати, размери и отпечатани на различни материали“, казва Зинаида Алмазова, Продуктов мениджър в Xerox България. „Xerox DocuMate 3460 може да сканира многоцветни формуляри, релефни пластмасови карти и много други документи само с натискането на един бутон.”

Цветен дуплексен скенер Xerox DocuMate 3460
Xerox DocuMate 3460 обработва до 60 страници и 120 изображения в минута, в монохромен и цветен режим. Скенерът предлага оптична резолюция от 600 dpi и високоскоростен USB 2.0 интерфейс (съвместим с USB 1.1). Вграденият софтуер включва TWAIN и ISIS® сертифицирани драйвери, Kofax VRS, Nuance® PaperPort® и Nuance OmniPage® Pro. Удобното устройство за автоматично подаване с капацитет до 50 страници поема хартиени документи с размери от визитни картички до стандартен А4 формат. Новият скенер използва технологията Visioneer OneTouch®, която улеснява процеса на изпращане на документи във всички популярни файлови формати (включително PDF с възможност за търсене) до предварително зададени приложения или системи за съхранение на данни.

-XXX-

За Xerox:
Корпорация Xerox, оценена на $22.5 милиарда, е водещо в света предприятие за бизнес процеси и управление на документи. Технологиите, експерното мнение и услуги дават възможност на бизнеса – от малки компании до големите световни предприятия, да улесни начина си на работа, за да функционира по-ефективно и да се съсредоточ&#x43
8; върху това, което прави най-добре. Централата на Xerox, разположена в Норуолк, Кънектикът, САЩ, предлага аутсорсинг на бизнес процеси и аутсорсинг на IT услуги, включително процеси за обработка на данни, решения за здравна грижа, управление на човешки ресурси, съдействие по финансови въпроси и управление на връзки с потребителите за граждански и правителствени организации от целия свят.
Компанията също предоставя разширена технология за управление на документи от най-ново поколение, услуги, софтуерни решения и оригинални Xerox консумативи за графичната индустрия и печатници от всякакъв размер. Екипът на Xerox от 136 000 души обслужва клиенти в повече от 160 страни.
Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Допълнителна информация за Ксерокс България ще намерите на: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria Информация за Корпорация Xerox:
www.xerox.com
http://www.facebook.com/XeroxCorp
http://twitter.com/xeroxcorp

Контакти:
Валентин Митев, Мениджър Маркетинг Комуникации, Ксерокс България и Балкани, тел: 02/460 69 20, valentin.mitev@xerox.com
Мирослав Карталски, New Moment PR, тел: 02/963 12 72, miro@newmoment.bg