Най-компактните принтери в историята на Xerox вече са в България

Xerox представя четири нови офисни устройства за малкия и среден бизнес.

София, 28 февруари 2012 – Когато работното пространство е ценно, а бюджетът ограничен, малкият и среден бизнес могат да се възползват от новите ултра компактни принтери и мултифункционални устройства на Xerox за висококачествен печат и на достъпни цени. Новата серия включва едно цветно и три черно-бели устройства, разработени от японското подразделение Fuji Xerox, с използването на иновативни технологии за бърз, качествен и тих печат, висока производителност и лекота на употреба.

Принтерите Xerox Phaser 3010/3040 заемат място върху работния плот приблизително колкото стандартен лист хартия А4 и достигат скорост на печат от 20 до 24 страници в минута. Мултифункционалният WorkCentre 3045 копира, сканира, изпраща и приема факсове, доставя имейли и разпечатва документи с продуктивната скорост от 24 страници в минута. Устройствата са сред най-малките на пазара и са базирани на Hi-Q LED – авангардна технология, върху която са разработени високия клас дигитални преси на Xerox за графичната индустрия.

„Компании от всякакъв мащаб са изправени пред предизвикателството да извършват повече неща с по-малко средства. Тази тенденция е сериозно препятствие за малките фирми“, казва Зинаида Алмазова, Продуктов мениджър в Xerox. “Xerox Phaser 3010/3040 и WorkCentre 3045 MFP предлагат характерните за високотехнологичните ни машини качества продуктивност и функционалност в изключително &
#x43A;омпактен размер”.

Зелени технологии
Принтерите Phaser 3010/3040 и мултифункционалното устройство WorkCentre 3045 на Xerox работят с емулсионно-агрегиран (EA) тонер, който използва в процеса на изпичане 20 процента по-малко енергия от конвенционалните тонери. Тонерът е и единственият подменяем консуматив в тези устройства. Hi-Q LED технологията прави процеса на печатане по-тих и енергийно ефективен от други устройства, използващи лазерна технология.

Други ключови функции:

  • Резолюция на печат до 1200 x 1200 dpi, за дълбоко визуално въздействие на текст или графика;
  • Стандартната Wi-Fi мрежа за WorkCentre 3045NI позволява поставяне на устройството във всяка точка на офиса;
  • Лесното дистанционно управление на WorkCentre 3045 следи за изпълнението на задачите за печат, нивото на тонера и дава бърз достъп до онлайн поддръжка.

WorkCentre 6015 MFP с безжична връзка
Цветният мултифункционален WorkCentre® 6015 се предлага с вградена Wi-Fi мрежова карта. Устройството комбинира печат, копиране, сканиране, изпращане и получаване на факс и широки възможности за управление на потока от електронни документи. Благодарение на своята безжична връзка и компактен размер, устройството може да бъде поставено навсякъде в офиса – за повече пространство и удобство.

WorkCentre 6015 печата със скорост от 12 страници в минута в цветен и 15 страници в минута в черно-бял режим. Устройството се инсталира изключително лесно и удобно (plug-and-play) и работи с нестандартни размери хартия, така че множеството офис д&#
x43E;кументи и рекламни материали да бъдат произведени с лекота.

Наличност
Новите устройства на Xerox са налични в партньорската мрежа на Xerox България.

-XXX-

За Xerox:
Xerox е лидер в производството на целия спектър цифрово печатно оборудване: от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. Xerox предлага решения за повишаване ефективността на работата и доходността от бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международните корпорации. Днес компанията работи в повече от 170 държави и произвежда за пазара над 200 продукта.
Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 12 партньори и 89 оторизирани реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.
Допълнителна информация за Ксерокс България ще намерите на: www.xerox.bg, http://www.facebook.com/XeroxBulgaria Информация за Корпорация Xerox: www.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://twitter.com/xeroxcorp

Контакти:
Валентин Митев, Мениджър Маркетинг Комуникации, Ксерокс България, тел: 02/460 69 20, valentin.mitev@xerox.com
Мирослав Карталски, New Moment PR, тел: 02/963 12 72, miro@newmoment.bg