Безплатно мобилно приложение за печат на Xerox повишава производителността в офиса

София, 15 февруари 2012 – Компании от всякакъв мащаб имат възможност да увеличат своята продуктивност чрез ново безплатно мобилно приложение за печат на Xerox. То дава възможност на офис служителите да управляват лесно документи и да допринасят за развитието на бизнеса, пестейки време и ресурси.

Мобилното приложение за печат на Xerox – PrintBack се инсталира лесно за работа с принтери и мултифункционални устройства. То дава възможност на потребителите да използват мобилни устройства с Google Android или Apple IOS, за да печатат на свързани с Mac или PC принтери, дори и когато са извън офиса. Заданието за печат се изпраща от мобилното устройство към принтер под подразбиране посредством отворена имейл услуга, напр. G-mail, Hotmail или услуга за съхранение – като Dropbox.

„Служителите днес постоянно са в движение и PrintBack прави по-лесно разпечатването от всяка точка, по всяко време“, казва Светослав Григоров, Маркетинг мениджър в Xerox. „Приложението позволява професионалистите в дадена област да се фокусират върху своя бизнес и да не губят време с търсене на печатни решения.“

PrintBack работи при всички модели мрежови принтери и мултифункционални устройства, независимо от марката и производителя, и е способен още:

  • да разпечатва директно снимки, направени от смартфон или таблет;
  • да премества от разстояние документи и снимки от Dropbox в компютърна директория, свеждайки до минимум необходимото време за сваляне;
  • да запазва задачит&#
    x435; за печат на компютъра до тяхното оторизиране, за да предотврати достъпа до поверителни документи.

Наличност:
Xerox PrintBack е наличен за безплатно изтегляне от Xerox.com, Android Market и в Apple’s App Store.

-XXX-

За Xerox:
Корпорация Xerox, оценена на $22.5 милиарда, е водещо в света предприятие за бизнес процеси и управление на документи. Технологиите, експерното мнение и услуги дават възможност на бизнеса – от малки компании до големите световни предприятия, да улесни начина си на работа, за да функционира по-ефективно и да се съсредоточи върху това, което прави най-добре. Централата на Xerox, разположена в Норуолк, Кънектикът, САЩ, предлага аутсорсинг на бизнес процеси и аутсорсинг на IT услуги, включително процеси за обработка на данни, решения за здравна грижа, управление на човешки ресурси, съдействие по финансови въпроси и управление на връзки с потребителите за граждански и правителствени организации от целия свят.

Компанията също предоставя разширена технология за управление на документи от най-ново поколение, услуги, софтуерни решения и оригинални Xerox консумативи за графичната индустрия и печатници от всякакъв размер. Екипът на Xerox от 136 000 души обслужва клиенти в повече от 160 страни. Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 66 оторизирани партньори и рес&#
x435;лъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Допълнителна информация за Ксерокс България ще намерите на: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria Информация за Корпорация Xerox:
www.xerox.com
http://www.facebook.com/XeroxCorp
http://twitter.com/xeroxcorp

Контакти:
Валентин Митев, Мениджър Маркетинг Комуникации, Ксерокс България и Балкани, тел: 02/460 69 20, valentin.mitev@xerox.com
Мирослав Карталски, New Moment PR, тел: 02/963 12 72, miro@newmoment.bg