Xerox предлага серия от нови комбинирани устройства за печат с персонален подход в конфигурирането им

София, 24 януари 2012 – Xerox България представи на пазара серия от монохромни лазерни мултифункционални A3 устройства Xerox WorkCentre 5325/5330/5335. Благодарение на модулното решение, машините могат да бъдат лесно оборудвани в зависимост от целите и нуждите на компанията. Универсалната технологична платформа EIP предоставя възможност за персонализиране на мултифункционалното устройство спрямо бизнес процесите на потребителите.

Базовата конфигурация на Xerox WorkCentre 5325/5330/5335 работи с резолюция от 600×600 dpi. Монохромното копиращо устройство може да бъде надградено с допълнителни опции за принтиране и цветно сканиране или да бъде избрана конфигурацията с възможност за копиране, принтиране и цветно сканиране.

Устройството има много предимства, сред които:

  • Производителност: Висока скорост на печат и копиране (25/30/35 страници в минута, в зависимост от модификацията на машината) с изключително кратко време за излизане на първата страница (само 4.2 секунди), което повишава значително ефективността на работния процес. Новите модели са с вградени функции за автоматично двустранно копиране, Print Around (своевременно превключване към следваща задача при липса на необходимите материали за текущата), мулти-таскинг (позволява едновременно изпълнение на няколко задачи, като спестява от времето за изпълнение).
  • Сканиране: Xerox WorkCentre 5325/5330/5335 поддържа различни формати при сканиране на документи и функции за изпращане на сканирани
    я файл до имейл, USB флаш памет или зададена директория в мрежата, директно от устройството.

  • Контрол върху използването на устройството: Възможност за следене и ограничаване достъпа до устройството на определени служители или групи позволява да контролирате обема на офисния печат. В допълнение устройството има високо ниво на защита на документите.
  • Автоматизация при работа с документи: Универсалната платформа EIP (Extensible Interface Platform) позволява богато разнообразие от автоматизиране на работния процес и интегриране на мултифункционалното устройство в системата за документооборот на компанията.
  • Удобна експлоатация: Благодарение на своя модерен дизайн, компактни размери и ниско ниво на шум, Xerox WorkCentre 5325/5330/5335 позволява да поставите устройството в непосредствена близост до работните места. Наличието на интуитивен интерфейс при работа с контролния дисплей улеснява значително работата.
  • Конфигуриране: Машините могат да бъдат оборудвани с факс и допълнителни тави за хартия. Налична е възможност за довършителна обработка, например пробиване, захващане с телбод или изработване на книжка.

„Конфигурирането с допълнителни модули е основното предимство на новата серия МФУ на Xerox – WorkCentre 5300. В зависимост от задачите и размера на бизнеса, потребителите могат да изберат сами подходящата конфигурация на устройството – от монохромно мултифункционално копиране до пълноцветен печат.“, об
общава Мирослав Минков, регионален продуктов мениджър за Балканите, Балтика и България. Благодарение на високата производителност, лекотата на употреба и интелигентите решения, Xerox WorkCentre 5325/30/35 е ефективен в изпълнението на ежедневните задачи и осигурява непрекъснат процес на печат, пълноцветно копиране и изработка на електронни документи в офиса.“

-XXX-

Корпорация Xerox, оценена на $22.5 милиарда, е водещо в света предприятие за бизнес процеси и управление на документи. Технологиите, експерното мнение и услуги дават възможност на бизнеса – от малки компании до големите световни предприятия, да улесни начина си на работа, за да функционира по-ефективно и да се съсредоточи върху това, което прави най-добре. Централата на Xerox, разположена в Норуолк, Кънектикът, САЩ, предлага аутсорсинг на бизнес процеси и аутсорсинг на IT услуги, включително процеси за обработка на данни, решения за здравна грижа, управление на човешки ресурси, съдействие по финансови въпроси и управление на връзки с потребителите за граждански и правителствени организации от целия свят.

Компанията също предоставя разширена технология за управление на документи от най-ново поколение, услуги, софтуерни решения и оригинални Xerox консумативи за графичната индустрия и печатници от всякакъв размер. Екипът на Xerox от 136 000 души обслужва клиенти в повече от 160 страни.

Регионалното представителство на компанията в Соф&#x438
;я осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 12 партньори и 89 оторизирани реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра.

Допълнителна информация за Ксерокс България ще намерите на: www.xerox.bg, http://www.facebook.com/XeroxBulgaria
Информация за Корпорация Xerox:
www.xerox.com
http://www.facebook.com/XeroxCorp
http://twitter.com/xeroxcorp

Контакти:
Валентин Митев, Мениджър Маркетинг Комуникации, Ксерокс България и Балкани, тел: 02/460 69 20, valentin.mitev@xerox.com
Мирослав Карталски, New Moment PR, тел: 02/963 12 72, miro@newmoment.bg